22/6 2021

Steve Bould stopper i Arsenal

Tidligere assistenttræner under Arsene Wenger og nuværende U23-træner i Arsenal, Steve Bould, stopper i klubben denne sommer.

Tidligere assistenttræner under Arsene Wenger og nuværende U23-træner i Arsenal, Steve Bould, stopper i klubben denne sommer.

Premier League

1. runde
fre 13. aug 19:00

BRE

vs

ARS

Den tidligere midterforsvarer i Arsenal og nuværende træner for klubbens U23-hold, Steve Bould, stopper i Arsenal.

Det meddeler Arsenal på klubbens hjemmeside, hvor Per Mertesacker, Arsenals akademichef, knytter følgende kommentar til 58-årige Steve Boulds fratrædelse:

- Steve har været en fantastisk tjener for os på og uden for banen. Hans rekord som spiller taler for sig selv, og han har været en inspiration for generationer af unge spillere, der har været gennem akademiet. 

- Det har været en meget svær beslutning at træffe. Steves bidrag til U23'erne og klubben som helhed har været enormt, og han vil for altid være en vigtig person i vores historie, siger Mertesacker til klubbens hjemmeside.

I sin aktive karriere opnåede Steve Bould 372 kampe for Arsenal i perioden 1988 til 1999. I den periode vandt Arsenal blandt andet tre engelske mesterskaber.

Derudover har han i de seneste mange år været kendt som Arsene Wengers trofaste assistent ude på sidelinjen, mens franskmanden stod i spidsen for Arsenal.

Læs også

Cardiff henter ung stopper i Arsenal

PL-program: Brentford åbner mod Arsenal

Xhaka på vej væk?: Jeg vil ikke tale om det

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0