30/9 2022

Stadig ingen AaB-sejr under Hamrén efter Kadrii-hug

AaB er stadig uden sejr under Erik Hamrén, efter de fredag måtte nøjes med at spille 1-1 mod OB, da Bashkim Kadrii stod bag en udligning.

AaB er stadig uden sejr under Erik Hamrén, efter de fredag måtte nøjes med at spille 1-1 mod OB, da Bashkim Kadrii stod bag en udligning.

Superligaen Grundspil

11. runde
FT

AaB

1 - 1

OB

15'
1 0
Lars Kramer
Mål
57'
1 1
Bashkim Kadrii
Mål

Det var et AaB-mandskab i krise, som fredag aften var på jagt efter tiltrængt succes i 3F Superliga-opgøret mod OB.

Nordjyderne var placeret næstsidst i rækken, hvor det senest blev til et nederlag mod AGF i Erik Hamréns comeback som AaB-træner, og det ville de revanchere mod Odense-klubben.

Hamrén havde da også flere ændringer i sin startopstilling, hvor der blandt andet var blevet fundet plads til debutanten Yahya Nadrani og det unge stortalent Oliver Ross, og de var med i en god AaB-start.

De lagde nemlig aggressivt fra land og forsøgte at presse OB i bund, og derfor var det overlevelse i indledningen for Jeppe Tverskov og co. 

Allan Sousa fik AaB’s første store afslutning, da han drev med bolden ind i feltet og fik sendt et skud afsted, men det var dog ikke noget, som Martin Hansen nede i OB-målet ikke kunne klare.

Det var dog meget bedre fire minutter senere, da Hamréns tropper fik et hjørnespark, som blev slået i boksen til Lars Kramer.

Hollænderen kom nemlig flyvende og kunne heade AaB foran med 1-0 til stor jubel for de mange fremmødte på Aalborg Portland Park.

Det var dog et mål, som fik AaB-spillerne til at afvente, og derfor røg de længere tilbage på egen halvdel.

OB-offensiven havde dog ikke meget at skyde med, da chancerne konstant løb ud i sandet. Det var nemlig en noget forkølet offensiv, som blandt andet blev tydeliggjort, da Issam Jebalis kiksede en ellers god chance på et hovedstød.

OB forsøgte at presse på i slutningen af halvlegen, men heller ikke et langskud fra Bashkim Kadrii kunne få gang i netmaskerne.

Kadrii banker OB tilbage

I anden halvleg var OB på jagt efter en udligning, og de satte sig da også på spillet på Aalborg Portland Parks græstæppe.

Det var tæt på at give pote efter ni minutter, da Issam Jebali lagde bolden til rette for Franco Tongya i feltet, men endnu engang blev et OB-forsøg blokeret af AaB-spillerne.

Hjemmeholdet kunne dog ikke gøre noget efter 57 minutter, da Bashkim Kadrii for alvor stemplede ind i opgøret.

Her vendte OB-profilen rundt i feltet og sikkert bankede bolden i mål bagved Josip Posavec.

Det var en smart kropsfinte af Kadrii, som snød AaB-defensiven, hvor han efterfølgende kunne smadre bolden i mål. Posavec kunne dog måske have gjort mere ved skuddet.

OB fortsatte jagten på endnu et mål, og de havde flere muligheder for at ødelægge stemningen for AaB-fansene. Her var Armin Gigovic blandt andet i hopla med en flugter, men skarpheden havde han glemt hjemme i Odense.

I slutningen af opgøret vågnede AaB dog op til dåd, da de indledte et tungt pres mod OB-målet. Allan Sousa fik sendt et hårdt skud afsted, men OB-keeperen var klar inde i buret og afviste.

AaB havde momentum og gjorde alt for, at de kunne få den første sejr under Erik Hamén, men det gik ikke hjemmeholdets vej.

Der kom derfor ikke flere mål i opgøret, og dermed er AaB stadig placeret under nedrykningsstregen i 3F Superligaen med ti point efter 11 kampe.

OB er nu at finde på syvendepladsen i rækken efter 1-1-opgøret i Aalborg.

Læs også

AaB-boss om mulig nedrykning: Vi har ingen plan for det

Nadrani og Ramkilde i AaB-trup - Makaric vraget

To OB-kandidater til rundens SL-detalje

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0