20/12 2021

Stålsat Kjær: Træner seks til otte timer dagligt

Simon Kjær taler ud for første gang siden sin skade overfor Milan TV, hvor han blandt andet berører sin skadessituation, et år 2021 fuld af emotionelle rutsjebaneture og en respektfuld hilsen til rivalerne fra Inter.

Simon Kjær taler ud for første gang siden sin skade overfor Milan TV, hvor han blandt andet berører sin skadessituation, et år 2021 fuld af emotionelle rutsjebaneture og en respektfuld hilsen til rivalerne fra Inter.

Simon Kjær blev tidligere på måneden ledbåndsskadet, og hurtigt stod det klart, at skaden ville koste den danske landsholdsanfører resten af sæsonen på sidelinjen.

Siden skaden har der været stille fra Kjær, men overfor Milans egen kanal Milan TV taler danskeren i et længere interview om sin skade og den medfølgende genoptræning, ligesom han også anerkender og takker for de hilsner, han har fået fra nær og fjern.

- Jeg har det fint. Desværre fik jeg en alvorlig skade, og det tager tid og tålmodighed. Jeg slår ikke meget op på sociale medier, jeg lever mit liv med min familie, men nu har jeg chancen for at takke alle for deres beskeder, og jeg er ked af jeg ikke har sagt så meget. Mit mål nu er at arbejde hårdt og komme tilbage.

- Alt kan ske i fodbold. 2021 har været et år... Det, der skete med min ven til EM, at deltage i Ballon D'Or-ceremonien for første gang som nomineret og så at få min første alvorlige skade i karrieren. Det er noget der giver mig muligheden for at tænke lidt.

- Det giver mig muligheden for at arbejde med forskellige dele af min krop, hvilket er noget jeg ikke har haft muligheden for før i dag. Den her skade er naturligvis ikke, hvad jeg havde ønsket mig, men det er sket, og det giver mig muligheder.

- Nu træner jeg seks til otte timer om dagen. Jeg kommer til Milanello, jeg arbejder derhjemme. Jeg arbejder på hvad som helst, som der er at arbejde på. Det kommer til at tage tid, men jo mere jeg gør, jo større er chancerne for at komme tilbage stærkere.

- Jeg putter mig selv i en position, hvor jeg kan vende tilbage stærkere. Jeg giver mig selv udgangspunkt for at vende tilbage snart, men i en fremragende form.

- Jeg har modtaget masser af beskeder fra folk, jeg ikke kender. Det har været en kilde til stor stolthed. Som Inter, de viste at, ja, vi er rivaliserende klubber, men når denne slags ting sker, er vi mennesker. Det vil jeg gerne takke dem for. Men de ved, at når jeg er tilbage, vil jeg ikke gøre dem nogen tjenester.

- De her første uger har været hårde, for jeg er ikke særlig mobil. Men jeg har allerede sendt en besked til et par af gutterne og sagt, at når jeg er tilbage, kommer jeg til at være på nakken af dem. Det er også motiverende for mig: at give alt for holdet, både på og udenfor banen.

- Vi går igennem en hård periode med nogle nederlag, og der er noget vi skal forbedre. Men det betyder ikke, at vores kvalitet eller hårde arbejde er dalet. Vores mål er altid det samme.

- Onsdagens kamp er vigtig, for at slutte året med et højdepunkt, og så vil vi være tilbage mere motiverede end nogensinde, afslutter Kjær overfor Milan TV.

Milan afslutter kalenderåret med en udekamp mod Empoli onsdag klokken 20:45.

Læs også

Tomori før Liverpool: Vi skal vinde for Kjær

Simon Kjær blev hyldet i sikker Milan-sejr

Se billederne: Zlatan og co. med Kjær-støtte

Inter støtter skadet Kjær: Vi venter på dig

Milan bekræfter: Sæsonen slut for Simon Kjær

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0