13/8 2020

Ståle til sure fans: Wilczek er en af os nu

Ståle Solbakken håber, at FC Københavns fans vil tage bedre i mod Kamil Wilczek, hvis han opnår sportslig succes i klubben. 

Ståle Solbakken håber, at FC Københavns fans vil tage bedre i mod Kamil Wilczek, hvis han opnår sportslig succes i klubben. 

Superligaen Grundspil

4. runde
I morgen 17:00

Rande

vs

BIF

Fangrupperingen Urban Crew, der er en af de mere inkarnerede fangrupperinger for FC København, udtrykte torsdag utilfredshed med, at deres klub har hentet Kamil Wilczek.

Her slog de fast, at polakken aldrig vil blive accepteret af dem grundet hans fortid hos rivalerne fra Brøndby IF. Det kan du læse mere om her.

Det håber FC Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, selvsagt ændrer sig med tiden. 

- Jeg har sagt det tusinde gange før. Følelser er en del af fodbold, og de er vigtige for vores fans. Men Kamil er en del af os nu, og vi vil støtte ham så meget som muligt, så han kan lykkes her.

- Om det bliver et problem, at vores fans har det sådan, kan kun tiden vise. Jeg tror, det hele løser sig, hvis det går godt sportsligt. Så det er det, vi fokuserer på lige nu, siger nordmanden til B.T. 

Kamil Wilczek opnåede i sin tid hos Brøndby 163 kampe med 92 mål til følge, hvilket også gav ham status som anfører inden skiftet til tyrkisk fodbold. 

 

Læs også

Skuffede FCK-fans: Ingen støtte til Wilczek

FCK har ekstra fokus på Wilczeks sikkerhed

Wilczek skuffer tidligere Brøndby-kaptajn

38 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0