1/3 2021

St. Pauli slog HSV i Hamburger Stadtderby

Mandag aften var der Hamburger Stadtderby, hvor St. Pauli vandt slaget om Hamborg, da de besejrede Hamburger SV med 1-0 i 2. Bundesliga. 

Mandag aften var der Hamburger Stadtderby, hvor St. Pauli vandt slaget om Hamborg, da de besejrede Hamburger SV med 1-0 i 2. Bundesliga. 

2. Bundesliga

23. runde
FT

STP

1 - 0

HAM

88'
1 0
Daniel Kyereh
Mål
90'
1 0
Tim Leibold
Rødt kort

Mandag aften fandt Slaget om Hamborg sted, da St. Pauli hjemme på Millerntor tog imod rivalerne fra Hamburger SV. 

I derbyet, der er kendt som Hamburger Stadtderby, havde gæsterne fra HSV brug for en sejr, da de ville bevæge sig i top to i Bundesligaen.

Sidst de to hold mødtes var det med danske Simon Makienok i hovedrollen, da han både scorede og lavede en assist, da de to mandskaber spillede 2-2, men mandag aften var danskeren at finde på St. Paulis bænk fra start.

Det var HSV, der fik den første store mulighed, da de efter få minutter testede Dejan Stojanovic i St. Pauli-målet, men her var østrigeren vågen og diskede op med en fremragende redning, der afviste gæsternes store mulighed.

Gideon Jung var også tæt på at bringe gæsterne i front, da han efter 22 minutter var millimeter fra en scoring. 

Her steg forsvarsspilleren højst og sendte et hårdt hovedstød afsted mod mål. Og denne gang kunne Stojanovic ikke gøre noget, men han fik hjælp af overliggeren, som holdt hjemmeholdet inde i opgøret.

I anden halvleg blev der skruet op for tempoet i kampen, og otte minutter inde i anden halvleg kunne St. Pauli juble, da de fik tilkendt sig et straffespark.

Men jublen blev hurtig til ærgrelse for hjemmeholdets spillere, da kendelsen skulle igennem VAR-rummet, som besluttede, at der alligevel ikke var straffespark til St. Pauli. 

Efter 63 minutter var det så HSV’s topscorer, Simon Terodde, der var i spil. Efter en dødbold modtog af bolden inde i feltet, hvor han efter en tæmning sendte bolden over stregen. 

Desværre for angriberen havde bolden ramt hans egen arm forinden, og derfor blev målet korrekt underkendt.

I slutningen af anden halvleg var det en taktisk affære mellem de to mandskaber, der ikke turde satse det helt i Hamburger Stadtderby.

St. Pauli havde inden aftenens opgør kun haft et enkelt clean sheet i de seneste ti kampe, men det virkede til, at det var deres helt store mål i slutfasen, hvor de stod godt i bagkæden.

Men ud af ingenting fik de noget helt andet at juble over med to minutter tilbage af kampen, da hjemmeholdets Daniel-Kofi Kyereh dukkede op i feltet, hvor han efterfølgende bankede bolden op i nettaget til kæmpe jubel for alle St. Pauli-spillerne.

Det endte også med at blive kampens eneste scoring, og dermed kunne St. Pauli lade sig hylde som vinderne af Hamburger Stadtderby med en 1-0-sejr over HSV.

Simon Makienok fik ikke lov til at komme på banen i løbet af de 90 minutter i et opgør, hvor HSV's Tim Leibold blev smidt ud med et rødt kort i dommerens overtid.

17 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0