9/4 2021

Sponsorer er i dialog med DBU om Qatar

Både Carlsberg og Hummel er i dialog med DBU om situationen i Qatar. Begge virksomheder er blandt de større sponsorer hos det danske landshold. 

Både Carlsberg og Hummel er i dialog med DBU om situationen i Qatar. Begge virksomheder er blandt de større sponsorer hos det danske landshold. 

Torsdag kunne Weekendavisen berette, at én af DBU's største sponsorer i form af Arbejdernes Landsbank har anmodet om en øjeblikkelig opsigelse af den fælles aftale, som ellers løber til sommeren 2022.

Ifølge avisen er det på baggrund af, at banken er bekymret ved tanken om at være sponsor ved VM i Qatar. Det har direktør hos Arbejdernes Landsbank, Gert Jonassen, siden afkræftet overfor DR. 

Her fortalte han, at en mulig opsigelse skyldes, at banken ikke har fået det ønskede ude af deres sponsorat som følge af Kviklånsloven, hvor banker og bettingfirmaer ikke må sponsorere sammen, hvilket har betydet, at banket har ikke har fået plads på landsholdstrøjen, da Danske Spil også er sponsor. 

Weekendavisen erfarede dog, at netop Kviklånsloven var Arbejdernes Landsbank vej ud af sponsoratet, men at den reelle grunde til, at de ville trække sig skulle findes ved VM i Qatar.

Carlsberg og Hummel er også blandt de største sponsorer hos det danske fodboldlandshold, og de fortæller til B.T., at de også er i løbende dialog med DBU om Qatar, men at de regner med at fortsætte samarbejdet. 

- Vi er i løbende dialog med DBU omkring situationen i Qatar. Men vi støtter landsholdet og ikke enkelte slutrunder. Carlsberg har været partnere med landsholdet i mere end 40 år, og det er vi glade for, siger presseansvarlig hos Carlsberg Christian Wulff Søndergaard til B.T. 

Samme melding fik avisen fra ejer hos Hummel, Christian Stadil, der understreger, at de følger udviklingen i Qatar, og de tager situationen meget alvorligt. 

 

Læs også

DBU-sponsor vil trække sig: Ikke pga. Qatar

21 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0