25/11 2022

Southgate forklarer Foden-fravalg: Andre spillere fik chancen

Den engelske landstræner Gareth Southgate forklarede efter 0-0-kampen mod USA, at der var mange taktiske overvejelser bag fravalget af Phil Foden.

Den engelske landstræner Gareth Southgate forklarede efter 0-0-kampen mod USA, at der var mange taktiske overvejelser bag fravalget af Phil Foden.

VM Gruppe B

2. runde
FT

ENG

0 - 0

USA

Det engelske mandskab formåede ikke at komme på tavlen i fredagens opgør mod USA, der endte uden scoringer.

I kampens slutfase valgte Southgate at skifte både Jack Grealish og Marcus Rashford på banen, og man så dermed bort fra Phil Foden, der endte med at tilbringe hele opgøret på bænken.

En beslutning, der efter kampen er blevet heftigt kritiseret i den engelske presse.

Den engelske landstræner blev da også spurgt ind til fravalget efter kampen, og her fortalte han, at det var af taktiske årsager. Det gjorde han i et interview med ITV Sport.

- Med indskiftningen af Jack (Grealish, red.) ville vi forsøge at holde mere fast i bolden på den sidste tredjedel af banen, og med indskiftningen af Marcus (Rashford, red.) ville vi forsøge at bruge hans fart som trussel i bagrummet.

- Der er ikke nogen tvivl om, at vi elsker Phil (Foden, red.), og at han er en fantastisk spiller. Vi kunne sagtens have valgt af skifte ham ind i dag, og så kunne tingene måske have været anderledes. Men det var nu engang den beslutning, som vi tog i dag, slutter Southgate.

England indtager førstepladsen i gruppe B med fire point efter to spillerunder.

Læs også

Southgate tilfreds med præstationen på to tredjedele af banen

Maguire sikker på avancement: Står stærkt i puljen

Skuffet Kane: Ikke det vi kom for

VM's femte nullert: England - USA blev en fuser

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0