26/9 2022

Southgate: England har ingen som Kimmich

Gareth Southgate roser Joshua Kimmichs evner, som han savner på det engelske landshold.

Gareth Southgate roser Joshua Kimmichs evner, som han savner på det engelske landshold.

Forud for mødet mellem England og Tyskland på Wembley mandag aften, kunne Gareth Southgate ikke skjule sin beundring af Tysklands Joshua Kimmich.

Den engelske landstræner blev bedt om at vurdere tyskerne inden opgøret, og her kunne han ikke undlade at fokusere på Kimmich, som han beundrer meget, fordi han ikke mener, at han har sådan en spillertype i sin egen landsholdslejr.

- Joshua Kimmich er fundamental for Tyskland og den måde de spiller på. Han organiserer spillet og han læser det flot.

- Vi har ikke sådan en type i England. Jeg tror ikke vi er særligt gode til at udvikle den type spiller gennem ungdomsfodbold og akademierne. Andre lande fokuserer måske lidt mere på det, fortæller Southgate til The Guardian.

Det er ikke fordi England slet ikke har playmakere i deres trup. De spiller bare andre positioner end Kimmich. Landstræneren nævner selv Trent Alexander-Arnold, som han prøvede af på den centrale midtbane i en kamp mod Andorra sidste år.

Der er også Manchester Citys Kalvin Phillips, som er mere sammenlignelig med Kimmich, men han er desværre skadet og stærkt tvivlsom til det forestående VM.

- Vi kan ikke købe nogen, vi kan ikke generere nogen. Vi forsøger at finde andre måder at bygge spillet op bagfra, der tillader os at mangle en playmaker som omdrejningspunkt. Vi har spillere med andre glimrende egenskaber, og vi prøver at få det bedste ud af dem.

Englands kamp mod Tyskland er den sidste i A-rækken for englænderne i denne omgang. Det er allerede afgjort, at de skal spille i B-rækken ved næste udgave af Nations League. Tyskland bliver i A-rækken, men kan ikke nå Final Four.

Læs også

Southgate fravælger Alexander-Arnold - Toney kan få debut

Ærlig Southgate: Kontrakt beskytter mig ikke mod fyring

Kimmich: Ny udfordring på et tidspunkt

Kimmich utilfreds med uafgjort: Ikke godt nok

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0