6/5 2021

Solskjær om fan-protester: Svær dag for os

Ole Gunnar Solskjær tager afstand til voldelige protester, men fastslår, at Manchester United må lytte til fansene. Han har fået en undskyldning fra Glazer-familien.

Ole Gunnar Solskjær tager afstand til voldelige protester, men fastslår, at Manchester United må lytte til fansene. Han har fået en undskyldning fra Glazer-familien.

Manchester United-fans protesterede søndag heftigt foran Old Trafford for at vise deres utilfredshed med Glazer-familien og deres beslutning om at være med i Super League-projektet.

Protesterne fik i sidste ende udsat Uniteds kamp mod Liverpool, og manager Ole Gunnar Solskjær åbner nu op om episoden.

- Det var en svær dag for os. Vi ville spille og slå Liverpool for fansene. Vores fokus er nødt til at være på at få gode resultater, siger Solskjær ifølge Goal.

- Som jeg sagde før kampen, er vi nødt til at lytte til fansenes stemmer. Alle har ret til at protestere, men det skal være i ro og mag og på en civiliseret måde.

- Det er et skridt for langt, når man bryder ind og giver en politibetjent ar på sjælen. Når det går over gevind, bliver det en sag for politiet, og så handler det ikke længere om at vise sin holdning.

Solskjær blev også spurgt, hvorvidt han mener, at Glazer-familien bør tale med fansene.

- Jeg har været i kontakt med ejerne, og jeg fik en undskyldning personligt. Det er en svær position for mig at være i, for jeg skal fokusere på fodbolden.

- Jeg har altid haft et godt forhold til dem, og de lytter til mig, og de lytter til fansene. Jeg er sikker på, at bedre kommunikation er på vej, siger Solskjær.

Kampen mod Liverpool rykkes til torsdag den 13. maj, hvilket giver United tre kampe på fem dage.

Læs også

United-Liverpool fastlagt: To kampe på to døgn

United om fanprotester: De brød selv ind

Efter protester: United-fans kræver indflydelse

Galleri: United-fans i protest ved Old Trafford

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0