2/3 2021

Solskjær om Cavanis tilstand: Det ser godt ud

Edinson Cavani blev skadet i sidste måned, men Ole Gunner Solskjær håber, at angriberen kan være med mod Crystal Palace onsdag aften

Edinson Cavani blev skadet i sidste måned, men Ole Gunner Solskjær håber, at angriberen kan være med mod Crystal Palace onsdag aften

Premier League

32. runde
I morgen 15:00

MUN

vs

BUR

17 kampe med seks mål og to assists noteret til hans navn er, hvad det er blevet til for Edinson Cavani i Manchester United-trøjen i Premier League.

Han har dog ikke været i kamp siden 14. februar, da han har siddet ude med en skade. United-manager Ole Gunnar Solskjær håber dog på, at angriberen kan være med til onsdagens Premier League-kamp mod Crystal Palace.

Det fortæller nordmanden ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

- Edi har trænet med i morges, og forhåbentlig er der ingen reaktion. Der er andre hindringer, som vi skal have set på efter Chelsea-kampen og generelt efter den hårde sæson, udtaler Ole Gunnar Solskjær ifølge klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Det er godt ud. Edi har lyst og sult, og selvfølgelig vil han være med, selvom det skulle blive fra bænken. Forhåbentlig fortæller han os i morgen, at han ikke har kunne mærke noget til skaden.

Kampen mellem Crystal Palace og Manchester United bliver sparket i gang onsdag aften klokken 21:15 fra Selhurst Park.

Læs også

Silva om United-rygter: Giver mig motivation

Tuchel roser Cavani og Giroud: Intet kropsfedt

Solskjær om Cavanis fremtid: Vi ser på det

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0