11/8 2020

Solskjær hylder Falk: Vender af på folk for sjov

Rasmus Falk vender af på modspillere for sjov, siger Ole Gunnar Solskjær, der storroser Falk for en klassepræstation mod Manchester United.

Rasmus Falk vender af på modspillere for sjov, siger Ole Gunnar Solskjær, der storroser Falk for en klassepræstation mod Manchester United.

Europa League Slutspil

kvartfinale
FT

MUN

1 - 0

FCK

FC København kæmpede bravt, men løverne måtte til sidst se sig slået af Manchester United efter forlænget spilletid i Europa Leagues kvartfinale i Köln.

Sammen med målmand Karl-Johan Johnsson var Rasmus Falk kampens helt store oplevelse for FCK, og den fynske midtbanespiller imponerede i den grad United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Efter kampen spurgte bold.dk Solskjær til Falks præstation, og nordmanden fandt de store ord frem.

- Han leverede en fantastisk præstation. Han gav os problemer, både da han spillede til venstre og til højre. Teknisk er han virkelig, virkelig dygtig. Han er hurtig, og han vender af på modstandere for sjov.

- Det så vi også i kampen mod Istanbul, hvor han vippede bolden rundt om en forsvarsspiller inde i feltet og næsten scorede, siger Solskjær og tilføjer:

- Han skabte FCK's største chance med en fantastisk detalje, hvor han spillede den tilbage til Jonas Wind, men det endte heldigvis med en god blokade fra Aaron Wan-Bissaka.

Da Falk i anden halvleg af den forlængede spilletid blev udskiftet, sad United-keeper David De Gea nedenfor pressepladserne og klappede af Falk, hvilket meget godt illustrerer, hvor god en kamp han spillede.

Læs også

Stolt FCK-anfører: Falk er Superligaens bedste

Solskjær roser Johnsson: Stod sit livs kamp

Flyvende Falk om exit: En tom fornemmelse

Ståle: Kan ikke bede spillerne om mere

United slog heroiske FCK i forlænget drama

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0