3/7 2022

SønderjyskE jubler over Berggreen-signal

Esben Hansen er begejstret for, at det lykkedes at forlænge aftalen med Emil Berggreen. På alle ledder og kanter det et stærkt signal, siger sportsdirektøren.

Esben Hansen er begejstret for, at det lykkedes at forlænge aftalen med Emil Berggreen. På alle ledder og kanter det et stærkt signal, siger sportsdirektøren.

Emil Berggreen var blandt andet rygtet til AGF, men angriberen valgte for nylig at forlænge sin aftale med SønderjyskE til 2024.

Beslutningen fra den 29-årige angriber vækker stor glæde hos sportsdirektør Esben Hansen.

- Dels har Emil taget en moden beslutning om, at han gerne vil være et sted, hvor han ved, han bliver behandlet godt, og hvor han kan se et perspektiv.

- Eksternt og internt er det jo et signal til alle vores andre spillere om, at SønderjyskE er et godt sted at være, hvor man selv som topspiller kan udvikle sig, selvom vi lige nu står i en situation, hvor vi skal spille NordicBet Liga næste år.

- På alle ledder og kanter er det et stærkt signal, og vi er selvfølgelig rigtig glade for, at det lykkedes at få en aftale på plads med Emil, siger Esben Hansen til bold.dk.

Der er skrevet forkerte ting

I modsætning til Emil Berggreen har Nicolaj Thomsen valgt at forlade SønderjyskE efter nedrykningen til NordicBet Ligaen.

Kunne Berggreen også være smuttet, hvis han ville?

- Emil har fuldstændig selv valgt at blive, fordi vi har tilbudt ham en kontraktforlængelse, som han har valgt at sige ja til, siger Esben Hansen.

Havde han en klausul, så han kunne komme videre, hvis det var?

- Det er der jo mange spillere, der har, men det er ikke noget, jeg kommenterer på. Jeg har noteret mig, at der er blevet skrevet en masse ting, og så kan jeg i hvert fald bare sige, at flere af de ting er ikke rigtigt.

I forhold til Berggreen eller Thomsen?

- I forhold til mange ting så har det ikke været korrekt, hvad der er blevet skrevet, siger Esben Hansen uden at ville specificere.

Emil Berggreen skiftede til SønderjyskE fra Greuther Fürth i januar og har i den lyseblå trøje hidtil scoret fire mål i seks kampe - alle fire i to opgør mod OB.

Læs også

Berggreen tavs om rygter: Nyder at være i SE

Berggreen: Betaler tilbage for tilliden

Emil Berggreen forlænger med SønderjyskE

Avis: Berggreen kan købes fri for én mio. kr.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0