11/6 2021

SønderjyskE henter talent i FC København

SønderjyskE har været på jagt i FC København, hvor klubben har hentet den 18-årige midtbanespiller Philip Banda Sørensen. Han får en treårig aftale.

SønderjyskE har været på jagt i FC København, hvor klubben har hentet den 18-årige midtbanespiller Philip Banda Sørensen. Han får en treårig aftale.

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 18. jul 14:00

FCK

vs

AaB

SønderjyskE meddeler fredag, at klubben har sikret sig den 18-årige midtbanespiller Philip Banda Sørensen, der kommer til klubben fra FC København.

Banda Sørensen skriver under på en aftale, der løber til sommeren 2024, og han starter ud på klubbens U19-mandskab.

Haderslev-klubben beskriver sin nye spiller som en profil i U19-ligaen og fremhæver således, at han har spillet 15 ungdomslandskampe.

- Vi kan godt tillade os at være stolte over, at han blandt flere tilbud har valgt, at SønderjyskE skal være stedet, hvor han skal fortsætte sin gode udvikling. 

- Vi har lagt en god plan for hans udvikling, hvor han det første år som udgangspunkt skal være U19-spiller, inden han kommer op i vores Superliga-trup, men han vil allerede, når Superliga-spillerne vender tilbage efter ferien, træne med sammen med førsteholdet, siger Mohammed Hamad, der er rekrutteringsansvarlig i SønderjyskE i en pressemeddelelse.

- Han er en meget klog spiller, der er utrolig dygtig på bolden. Han fylder meget på midtbanen, hvor han konstant tilbyder sig og er god til at sætte flow i spillet. Han har en god samlet pakke, og som person passer han også rigtig godt i klubben, da han er ydmyg og meget i balance med sig selv.

- Vi glæder os til at arbejde sammen med ham her i vores setup og sørge for, at han en dag bliver Superliga-spiller her hos os, lyder det fra SønderjyskE-lederen.

Philip Banda Sørensen udtrykker selv stor glæde over aftalen. Hans mål er at blive en fast del af førsteholdstruppen, fremgår det af pressemeddelelsen.

Læs også

SE henter rekrutteringschef i Championship

SE rykker ung midt op: Får kontrakt på ét år

Avis: SønderjyskE og Viborg lurede på Hebo

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0