17/4 2021

Småskadet Muniain er optimistisk før finale

Der er tvivl om, hvorvidt Athletic Club-kaptajnen, Iker Muniain, er med i søndagens Copa del Rey-finale mod Barcelona, men spilleren selv er optimistisk.

Der er tvivl om, hvorvidt Athletic Club-kaptajnen, Iker Muniain, er med i søndagens Copa del Rey-finale mod Barcelona, men spilleren selv er optimistisk.

La Liga

36. runde
I dag 18:00

HUE

vs

BIL

Lørdag aften spiller Athletic Club Copa del Rey-finale for anden gang på to uger, når de møder Barcelona.

For to uger siden tabte man nemlig til Real Sociedad den pokalfinale, som blev udskudt i sidste sæson, da coronapandemien gjorde sit indtog. 

Den skuffelse vil man naturligvis gerne vaske af mod den catalanske storklub, men der er tvivl om, hvorvidt kaptajn Iker Muniain kan deltage på grund af skadesproblemer.

Selv udtaler Muniain forud for kampen til Marca, at han er fortrøstningsfuld med hensyn til deltagelse.

- Jeg har det godt. Jeg har lidt problemer, men det er normalt i denne fase af sæsonen. Der er mange kampe, og minutterne hober sig op. Jeg er optimistisk og ser frem til at være med i i kampen, lyder Muniains vurdering.

- Fra et mentalt synspunkt har jeg det rigtig godt, selv om vi alle var skuffede efter at have tabt den sidste finale. I sport er det vigtigt at rejse sig hurtigt og gøre det til en dyd. Du er nødt til at reagere og komme på fødderne igen, siger Athletic-kaptajnen.

 Copa del Rey-finalen bliver sparket i gang lørdag klokken 21.30 dansk tid.

Læs også

Ter Stegen om finale: Håber det ikke sker igen

Aduriz erkender: Albuen var rettet mod Ramos

Oyarzabal sendte pokaltitlen til Real Sociedad

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0