20/10 2020

SL-emne: Er åben for at hoppe på et nyt tog

Venstrebacken Adam Andersson har tidligere været rygtet til 3F Superligaen, og svenskeren er åben for at skifte klub til nytår, hvor han er gratis.

Venstrebacken Adam Andersson har tidligere været rygtet til 3F Superligaen, og svenskeren er åben for at skifte klub til nytår, hvor han er gratis.

For godt og vel et år siden erfarede Göteborgs-Posten, at der var konkret Superliga-interesse for Adam Andersson, der er tvillingebror til FCM-profilen Joel Andersson.

Et skifte blev det ikke til dengang, men det kan meget vel ske den kommende vinter, hvor 23-årige Adam Andersson har kontraktudløb i BK Häcken.

I hvert fald er venstrebacken åben for et skifte væk fra den svenske klub, hvis noget interessant dukker op.

- Hvad jeg helst vil, er at spille fodbold. Det er det eneste. Kommer der en anden klub, som har en bedre plan for mig, end hvad Häcken har, så hopper jeg nok på det tog.

- Men jeg har absolut ikke lukket døren for Häcken. Det kommer an på, hvad de vil, siger Adam Andersson til Göteborgs-Posten.

Venstrebacken lægger ikke skjul på, at han har haft konkrete muligheder for at komme videre.

- Jeg har haft mulighed for at smutte i flere transfervinduer, men der har Häcken bremset det. Der har været klubber med konkrete bud i flere vinduer og senest denne sommer, siger Andersson til den svenske avis.

Adam Andersson fortæller videre, at han på nuværende tidspunkt ikke er i dialog med Häcken om en forlængelse.

Læs også

Medie: Superliga-interesse for FCM-backs bror

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0