26/6 2022

Sky: West Ham har tilbudt Lingard kontrakt

West Ham skulle angiveligt have afgivet et bud til Jesse Lingards repræsentanter i forbindelse med, at Manchester United-spilleren er tilgængelig på fri transfer. 

West Ham skulle angiveligt have afgivet et bud til Jesse Lingards repræsentanter i forbindelse med, at Manchester United-spilleren er tilgængelig på fri transfer. 

Europa Conference League Kvalifikation

finale
torsdag 18:45

WHU

vs

VFF

Jesse Lingard forlader Manchester United denne sommer efter hele sin karriere at være ejet af Manchester-klubben. 

Lingards kontrakt bliver således ikke forlænget i United, og det betyder, at offensivspilleren den 1. juli står uden nogen klub. 

Noget kunne dog tyde på, at det ikke kommer til at stå sådan til særligt længe, for Sky Sports meddeler nu, at West Ham skulle have afgivet et tilbud til Lingards repræsentanter. 

Lingard var på et succesfuldt lejeophold i West Ham i forrige sæson, hvor det nåede at blive til hele ni mål i bare 16 kampe for London-klubben. 

I januar forsøgte West Ham også at hente Lingard til klubben, men dengang afviste United og daværende manager Ralf Rangnick interessen. 

29-årige Lingard opnåede 232 kampe for United på tværs af alle turneringer og kan i West Ham se frem til Conference League-fodbold, hvis handlen skulle gå igennem. 

Læs også

Medier: West Ham henter keeper permanent

United bekræfter afsked med 11 spillere

Avis: West Ham vil sælge for at jagte Lingard

United bekræfter ny afgang: Lingard smutter

Medie: West Ham forhandler med Lingard

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0