4/10 2019

Skuffet Lasse N: FCK skabte ikke noget

Malmö FF’s Lasse Nielsen er ingenlunde tilfreds med uafgjort mod FC København og føler ikke, gæsterne fik skabt noget i 1-1-kampen.

Malmö FF’s Lasse Nielsen er ingenlunde tilfreds med uafgjort mod FC København og føler ikke, gæsterne fik skabt noget i 1-1-kampen.

Europa League Gruppe B

2. runde
FT

MAL

1 - 1

FCK

45'
0 1
Lasse Nielsen
Selvmål
55'
1 1
Markus Rosenberg
Mål

Malmö FF’s forsvarsspiller Lasse Nielsen var slet ikke tilfreds med 1-1 i hjemmekampen mod FC København i Europa League.

Nielsen, som var uheldig at sende FCK i front med et selvmål, føler, at Malmö holdet gæsterne fra fadet gennem hele kampen.

- Vi ville gerne have vundet den her kamp, og det er en ærgerlig følelse, vi står med nu. Vi er absolut ikke tilfredse med at spille uafgjort hjemme mod FCK, siger Nielsen til bold.dk.

- FCK skabte ikke en chance, og så er det lidt utur, at jeg fik hjulpet dem på vej. Det er ekstra bittert, når det sker i to-tre minutters overtid, og det gør det også ekstra ærgerligt, når de ellers ikke fik skabt noget.

- Kampen var tæt, som man kunne forvente. Der var knald på og god atmosfære, men det blev desværre ikke det resultat, vi havde håbet på.

Mens Lasse Nielsen føler, at Malmö var ovenpå og holdt FCK fra chancer, erkender han også, at hjemmeholdet ikke selv ramte dagen offensivt.

- Vi lykkedes ikke helt med at få skabt de helt åbne chancer. Vi havde optræk til meget, men kom aldrig til de helt store muligheder.

- FCK er et fint hold, som heller ikke give vanvittig mange chancer væk. De skal have kredit for at forsvare sig godt.

- De er stabile og står godt i deres kæder. Især i første halvleg kørte de rigtig godt pres, mens de gik lidt døde til sidst, hvor vi fik meget mere plads.

Malmö har efter to runder et enkelt point, mens FCK og Dynamo Kiev har fire. Lasse Nielsen tror fortsat på, at Malmö, for anden sæson i træk, kan gå videre fra gruppespillet.

- Det er stadig helt åbent. Sidste år fik vi fem point på hjemmebane og klarede at gå videre alligevel. Der kan nå at ske meget, og vi er stadig med i det, siger Nielsen til bold.dk.

 

 

Læs også

AC om skade: Føles ikke så godt lige nu

Malmö-boss: Vi fortjente at slå FCK

Bjelland efter rodet affære: Vi kan ikke klage

FCK tog vigtigt point i intenst Malmö-brag

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0