28/12 2020

Skuffet Fremad A-profil: Holdene har læst os

Modstanderne er blevet bedre til at læse Fremad Amager, der heller ikke har været så skarpe i slutningen af efteråret, mener wingbackprofilen Pierre Larsen.

Modstanderne er blevet bedre til at læse Fremad Amager, der heller ikke har været så skarpe i slutningen af efteråret, mener wingbackprofilen Pierre Larsen.

Fremad Amager startede sæsonen som lyn og torden ved at banke Vendsyssel med 6-0, men amagerkanerne sluttede til gengæld efteråret af uden sejr i seks kampe.

Det har langt fra været nogen god afslutning på halvsæsonen, erkender Fremad Amagers wingback Pierre Larsen.

- Vi har ikke slået noget hold i halvanden måned. Vi slog godt nok Brøndby ud af pokalen, men det var jo over 120 minutter. Vi har ikke gjort det over 90 minutter, og det er ikke tilfredsstillende overhovedet, siger Larsen til bold.dk.

- Især ikke når vi startede sæsonen så godt og kørte Vendsyssel over med 6-0. Vi spillede nogle rigtig gode kampe i starten af sæsonen, og vi tabte kun til et par hold over os, som var et meget godt billede på, hvor vi lå på det tidspunkt.

Hvorfor har I ikke vundet i de seneste mange kampe?

- Holdene har læst os godt, og deres gameplan har været god, men vi har også haft mange chancer, som vi ikke har sparket ind, hvilket vi gjorde i starten af sæsonen.

- Vi har ikke været så skarpe foran mål, men vi har skabt chancerne. Så jeg føler, det er marginalerne, der har været imod os i de kampe, vi har tabt.

Handler det også om træthed efter et tætpakket program?

- Vi har godt kunnet mærke, at vi har været trætte, især i den sidste kamp mod Vendsyssel. 2020 har været et sindssygt langt år.

- Men det er selvfølgelig ingen undskyldning, for vi skal jo kunne slå Vendsyssel i den situation, de er i, hvis vi gerne vil ligge med oppe i toppen. Nu har vi alle sammen godt af at komme på ferie.

Brøndby-kampen var højdepunktet
Fremad Amager sluttede dog ikke 2020 helt skidt af.

Amagerkanerne sendte nemlig Brøndby ud af Sydbank Pokalen efter 120 minutters fodbold, og det var da også efterårets klare højdepunkt, mener Pierre Larsen.

- Brøndby-kampen er efterårets højdepunkt. Vi har været nede i et hul og i en dårlig periode, hvor det har været svært, så det har givet en hel masse at slå så godt et hold.

- Især også måden vi slog dem på, for vi var jo presset. Det er jo hemmelighed, at de havde bolden 75 procent af tiden, så det var en stor sejr for holdet, en arbejdsejr.

- Det var en fed oplevelse, også selvom der ikke var så mange tilskuere. Men de larmede godt, og det var rigtig fed kulisse, siger Larsen.

Fremad Amager overvintrer som nummer fem i 1. division.

Læs også

Russisk Fremad Amager-assistent siger stop

Fremad A-assistent: FCN vil have Toku

Vendsyssel og Schjønberg dukkede Fremad A.

'Fjern venligst cyklen eller vi pifter dækkene'

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0