1/6 2020

Skuffet FCM-stopper: Horsens var bedre

FCM-stopper Alexander Scholz var særdeles ærgerlig over mandagens Superliga-nederlag til AC Horsens, men anerkendte at modstanderne bare var bedre.

FCM-stopper Alexander Scholz var særdeles ærgerlig over mandagens Superliga-nederlag til AC Horsens, men anerkendte at modstanderne bare var bedre.

Superligaen Grundspil

25. runde
FT

FCM

0 - 1

ACH

36'
0 1
Louka Prip
Mål

Det blev højst overraskende ikke til point, da 3F Superligaens førerhold i dag tog mod AC Horsens på hjemmebanen i Herning.

Det undertippede Horsens-mandskab hev en smal 1-0-sejr i land, og det skuffede FCM-stopperen Alexander Scholz, som dog anerkender, at AC Horsens var bedre på dagen.

Det fortæller han til FC Midtjyllands egen hjemmeside.

- Jeg synes ikke, at vi tropper op, som vi skal i dag. Vi får en dårlig start på kampen, og det føles som om, vi halser efter Horsens, der formår at ødelægge vores spil. 

- Vi forsøger at ændre på tingene, og det lykkes, momentvis, bedre efter pausen, men vi får kun skabt få store chancer. Vi fortjente ikke mere, Horsens var bedre end os i dag, siger Scholz og uddyber: 

- Vi er skuffede over egen indsats og at vi smider point. Det er dog hverken første eller sidste gang, men vi har altid rejst os igen og det skal vi også nu. 

Nederlaget betyder, at FC København nu har mindsket FC Midtjyllands forspring i toppen af rækken fra 12 point til ni.

Læs også

FCM-keeper: Drive-in-fodbold gjorde en forskel

Første Horsens-sejr i Herning siden 2006

Ærgerlig Sviatchenko: Stor cadeau til Horsens

Sensation: ACH ødelagde FCM's drive-in-fest

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0