27/10 2021

Skuffet AGF-keeper: Skal til at lave nogle mål

AGF skal til at lave nogle mål, hvis det skal blive til bedre resultater i den kommende tid, lyder det fra målmand Jesper Hansen, der også tager del i ansvaret.

AGF skal til at lave nogle mål, hvis det skal blive til bedre resultater i den kommende tid, lyder det fra målmand Jesper Hansen, der også tager del i ansvaret.

Pokalen

4. runde
FT

AGF

0 - 2

SØN

AGF har fået en svingende start på sæsonen, hvor en lille optur er blevet erstattet af tunge nederlag mod FC Midtjylland og Randers.

Onsdag aften røg holdet også ud af Sydbank Pokalen, da SønderjyskE blev endestationen efter et 0-2-nederlag i forlænget spilletid. 

Det skuffer selvsagt målmand Jesper Hansen, der peger på manglende skarphed foran mål som en afgørende faktor. 

- Det var en okay lige kamp, der stod 0-0 efter 90 minutter. Så gik vi ind i forlænget, hvor SønderjyskE fik en enkelt chance, da de chippede den ned bag os, og så stod den 1-0. Vi formåede ikke at skabe chancer i hele kampen, så det er superskuffende.

- De fik så scoret til 2-0, og det lukkede det hele her i forlænget spilletid. Skuffende at vi ikke gik videre til næste runde, for det var et mål for os. Nu er der fokus på Superligaen, hvor vi skal til at lave nogle mål nu, siger Jesper Hansen til TV3+. 

Han understreger dog, at det ikke kun er de forreste spillere, der bærer ansvaret. 

- Jeg ved ikke, om det er personlige fejl, men det var i hvert fald små detaljer, der blev afgørende. Vi manglede den sidste skarphed på den sidste tredjedel. Vores indlæg ramte ikke vores egne, og andre gange løb den ud over baglinjen.

- Vi skal have arbejdet på det offensive spil, og det starter helt nede fra mig. Det er ikke kun de offensive, der skal lave mål. Det gælder os alle, og så må vi rette fokus på Superligaen herfra.

- Det gør ondt, for vi har hjemmebane og møder SønderjyskE, som vi slog sidst, da vi mødte dem, så jeg tænkte, det var fint. Vi skal være farligere, hvis vi skal score nogle mål. De var skarpe i den forlængede spilletid, og det var derfor, de rendte med sejren, afslutter han til TV3+. 

AGF får mulighed for at rejse sig mandag, hvor holdet gæster OB i 3F Superligaen. 

Læs også

AGF færdig i pokalen efter forlænget mod SE

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0