5/8 2022

Skov Olsen nettede på ny i skuffende Brugge-remis

Andreas Skov Olsen bragte Club Brugge på sejrskurs mod Zulte Waregem hjemme, men det endte i sidste ende med skuffende 1-1. 

Andreas Skov Olsen bragte Club Brugge på sejrskurs mod Zulte Waregem hjemme, men det endte i sidste ende med skuffende 1-1. 

1. Division A

3. runde
FT

CLB

1 - 1

ZUL

47'
1 0
Andreas Skov Olsen
Mål
69'
1 1
Oleksandr Drambaev
Mål

Club Brugge med Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen med fra start skulle fredag aften forsøge at vaske nederlaget fra sidste runde mod Eupen væk. 

Det skulle de gøre i egen hule mod Zulte Waregem, der havde Lasse Vigen med blandt de startende 11, men det skulle vise sig at blive svært for de forsvarende belgiske mestre. 

Før pausen dominerede værterne voldsomt, men de måtte hen til anden halvlegs begyndelse, inden forløsningen kom - og det ved et mål af Skov Olsen. 

Danskeren stod det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, så han kunne udnytte en ripost inde i feltet og banke bolden i netmaskerne til 1-0. 

Så lignede det, at en sejr var på vej i hus til Brügge, men værterne kom til at overlade initiativet til gæsterne, som tyve minutter før tid udlignede ved Alexander Drambayev. 

Skuffende udvikling for hjemmeholdet, som ikke kunne svare igen på det udlignende mål, og så endte det ved slutfløjt med en uafgjort kamp, der holder begge hold på fire point efter tre kampe i den nye sæson. 

Danske Skov Olsen kan dog personligt glæde sig over en god sæsonstart, hvor det allerede er blevet til tre mål i sæsonen. 

Læs også

Officielt: Milan henter Charles de Ketelaere

Højlund rygtet til Club Brugge: Det er spændende

To mål: Skov Olsen blev matchvinder igen for Brugge

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0