22/5 2022

Skov Olsen lynede i remis mod Anderlecht

Danske Andreas Skov Olsen scorede til 1-0 for Club Brügge i 1-1-kampen mod Anderlecht i Jupiler League-mesterskabsspillet.

Danske Andreas Skov Olsen scorede til 1-0 for Club Brügge i 1-1-kampen mod Anderlecht i Jupiler League-mesterskabsspillet.

1. Division A Mesterskab

6. runde
FT

CLB

1 - 1

AND

39'
1 0
Andreas Skov Olsen
Mål
87'
1 1
Jack Hendry
Selvmål

Søndag aften skulle Anderlecht på besøg hos Club Brügge i Jupiler League-mesterskabsspillets sidste runde. 

Brügge gik ind til opgøret som mester. Og nu skulle der bare sættes et ordentligt punktum på den gode sæson. Danske Andreas Skov Olsen startede inde for hjemmeholdet og skulle også få en afgørende rolle.

Det var udeholdet, der indledte opgøret med kampens første chance, men Francis Amuzus forsøg blev reddet af Brügge-målmanden.

Efter 39 minutter modtog Skov Olsen kuglen fra Charles De Ketelaere. Danskeren tog trækket forbi den tætteste Anderlecht-spiller og hamrede kuglen nederst i højre målhjørne. 1-0.

Selvom hjemmeholdet kom først på tavlen, var det Anderlecht, der styrede spillet og havde optræk til de største chancer, men skarpheden fra de offensive folk manglede.

I anden halvleg ændrede billedet sig. Brügge dominerede, men havde svært ved at skabe de store chancer. Og i slutminutterne lykkedes det så Anderlecht at få et point med hjem, da Jack Hendry var skyld i et selvmål.

 

  

 

Læs også

Skov Olsen og Brugge blev mestre efter sejr

Officielt: Ajax henter Brugges cheftræner ind

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0