15/7 2020

Skive jubler: Kæmpe stort efter vanvittigt år

Skives sportschef, Rasmus Brandhof, jubler over, at klubben har sikret sig overlevelse i 1. division efter en vanvittig sæson med mange skader til vigtige spillere.

Skives sportschef, Rasmus Brandhof, jubler over, at klubben har sikret sig overlevelse i 1. division efter en vanvittig sæson med mange skader til vigtige spillere.

Skive sikrede sig tirsdag aften en ny sæson i 1. division, da Nykøbing FC tabte 0-1 til Vejle Boldklub og dermed ikke længere kan hente skibonitterne.

Skives sportschef, Rasmus Brandhof, er ovenud tilfreds med kendsgerningen efter en sæson med meget modgang for klubben.

- Det er en stor forløsning efter en vanvittig sæson med corona-pause, og så har vi haft fem-seks fuldstændig vanvittige knæskader til de profiler, vi inden sæsonen tænkte, ville blive afgørende for os, siger Rasmus Brandhof til bold.dk.

- Det er kæmpe stort for os, og vi er super glade. Der er mange, der refererer til os som en humlebi, der ikke burde kunne flyve, men alligevel gør det.

- Det tror jeg såmænd også, vi kommer til i fremtiden, lyder det fra sportschefen.

Skive har i denne sæson haft to cheftrænere i form af Thomas Røll og Martin Thomsen, og de fortjener en stor del af æren for den gode sæson.

- Det er helt klart trænerteamets fortjeneste, at vi fortsat er i 1. division. De har skullet håndtere de mange skader, og det har de bare løst til ug.

- Derudover har de spillere, vi hentede ind som 15., 16. og 17. mand, bare vist sig at have kvaliteten til at begå sig i 1. division også.

- De spillere, man kunne have været i tvivl om inden sæsonen, har steppet op og bevist, at de var klar til at spille. Vi er meget glade, siger Rasmus Brandhof.

Anfører Christoffer Østergaard og midtbaneprofilen Mikkel Jespersen er to af de markante skikkelser, som Skive har måttet undvære i længere tid.

Læs også

HB Køge og Skive er sikret overlevelse

Slem skade: Nedslået Skive-anfører ude i et år

Stor Skive-profil ude resten af sæsonen

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0