23/1 2022

Sjælden Verratti-scoring i PSG-storsejr

PSG vandt 4-0 over Reims, der havde Jens-Lys Cajuste med fra start. Marco Verrati scorede målet til 1-0, hvilket er hans første i Ligue 1 siden sæsonen 16/17. 

PSG vandt 4-0 over Reims, der havde Jens-Lys Cajuste med fra start. Marco Verrati scorede målet til 1-0, hvilket er hans første i Ligue 1 siden sæsonen 16/17. 

Ligue 1

22. runde
FT

PSG

4 - 0

REI

44'
1 0
Marco Verratti
Mål
62'
2 0
Sergio Ramos
Mål
67'
3 0
Marco Verratti
Mål
75'
4 0
Danilo Pereira
Mål

PSG tog søndag aften imod Reims i den bedste franske række.

Hjemmeholdet havde blandt andet Sergio Ramos med i startopstillingen, ligesom der også var fundet plads til Angel Di Maria i angrebet. PSG var endnu engang uden stjernen Neymar, men Lionel Messi havde fået plads på bænken efter at have været ude med en skade.

Hos gæsterne fik den tidligere FC Midtjylland-spiller Jens-Lys Cajuste startdebut efter sit skifte denne vinter.

Hjemmeholdet kom bedst ud til kampen og satte sig hurtigt på spillet. Den første store chance tilfaldt Danilo efter 24 minutter, da han satte hovedet på Di Marias hjørnespark. Forsøget endte dog lige over målet til glæde for Reims-keeper Predrag Rajkovic.

Reims kom efter 35 minutter til deres første store chance, da angriberen Hugo Ekitike fik tid og plads til at skyde på mål udenfor feltet. Afslutningen endte dog lige over Keylor Navas' mål.

Lige før pausen skulle det gå galt for gæsterne fra Reims. Det var dog ikke en klassisk målscorer, der skulle komme på tavlen. Mauro Icardi fik blokeret sin afslutning inde i feltet, og returbolden endte for fødderne af Marco Verratti. Midtbane-dynamoen afsluttede resolut og bragede bolden ind i det venstre hjørne til 1-0 til PSG. Verratti har ikke scoret i Ligue 1 siden sæsonen 16/17, og han var naturligvis henrykt over den sjældne scoring.

PSG kunne derfor gå til pausen med en 1-0-føring over Reims.

Efter pausen kom PSG igen godt ud og satte sig på spillet, men Reims var ikke overvundet endnu. Den første store chance i anden halvleg tilfaldt Reims, da Ekitike sendte en flad afslutning afsted mod venstre stolpe. Navas var dog klar i målet, og han kunne redde forsøget fra angriberen.

Nu ville PSG dog cementere sejren, og det da skete også. Efter 62 minutter dukkede Sergio Ramos op i feltet efter et hjørnespark, og han kunne trampe bolden ind i målet til 2-0 til PSG. Det var Ramos' første mål PSG.

Og PSG var slet ikke færdige – specielt ikke Marco Verratti. Blot få minutter efter kunne han se sin afslutning blive afrettet af Reims-forsvaren Wout Faes, og Rajkovic kunne derfor stå som forstenet i Reims-målet og se bolden gå ind til 3-0 til PSG. Faes blev noteret for selvmålet.

Nu ville Danilo også være med i målfesten. Et lækkert løb af Kylian Mbappe langs venstrekanten førte til et cutback til Danilo, der kunne firsttime bolden ind bag Rajkovic til 4-0 til hjemmeholdet.

PSG endte med en 4-0-sejr i en kamp, hvor Cajuste fik 64 minutter på banen. Svenskeren var dog ikke så iøjnefaldende, som man tidligere har set ham i FC Midtjylland. Iøjnefaldende var til gengæld PSG's effektivitet foran målet, og PSG har nu otte point ned til Nice på andenpladsen samt en kamp i hånden.

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0