11/3 2020

Silkeborg-talent vil bevise sig i Crones fravær

Unge Rasmus Carstensen håber at få chancen i Svenn Crones sted i de kommende to kampe, fortæller han til Midtjyllands Avis.

Unge Rasmus Carstensen håber at få chancen i Svenn Crones sted i de kommende to kampe, fortæller han til Midtjyllands Avis.

1. division

10. runde
søndag 14:00

SIF

vs

VEN

Svenn Crone har karantæne i de kommende to Superliga-kampe, fordi han blev vist ud i Silkeborg IF's kamp mod AGF forleden, og i kulissen står 19-årige Rasmus Carstensen klar til at erstatte ham.

Den unge mand, som har spillet seks Superliga-kampe hidtil i sæsonen, føler sig klar. Han ser det desuden som en fordel, at han kan spille både på backen og længere fremme på kanten.

- Jeg håber, at de kan se mig tage over fra Svenn i de to kampe, og at jeg er fremtidens mand, som de kan stole på, siger Rasmus Carstensen til Midtjyllands Avis.

- Hvis jeg kan dække flere positioner, er der større chance for at spille. Jeg har det fint på begge positioner, og så må de personer, der er øverst i klubben, bestemme, hvor jeg skal spille. Jeg er klar begge steder, siger Rasmus Carstensen.

Rasmus Carstensen har spillet fuld tid i én kamp hidtil i sæsonen. Det var i det første møde med AGF tilbage i oktober. Her spillede han på backen.

Hvis cheftræner Kent Nielsen vælger at stole på unge Carstensen, så kommer han til at spille mod FC Nordsjælland og SønderjyskE.

Læs også

Ungt talent får ny kontrakt i Silkeborg

SIF-træner roser unge spillere efter sejr

Silkeborg belønner talent med kontrakt

Sydvest mister Badran og Warming

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0