22/6 2020

Silkeborg-profil: Vi havde klynget os til håbet

Silkeborg havde klynget sig til håbet om at kunne slutte af med et brag og sikre en ny sæson i Superligaen, men søndag måtte man sande, at nedrykningen var en realitet.

Silkeborg havde klynget sig til håbet om at kunne slutte af med et brag og sikre en ny sæson i Superligaen, men søndag måtte man sande, at nedrykningen var en realitet.

Superligaen Pulje 1

29. runde
FT

SIF

1 - 2

SØN

14'
1 0
Mads Emil Madsen
Mål
68'
1 0
Kees Luijckx
To gule kort
74'
1 1
Eggert Jonsson
Mål
90'
1 2
Anders K. Jacobsen
Mål på straffe

Silkeborg var godt på vej mod en sejr over SønderjyskE, men så fik Kees Luijckx rødt kort, og så kom SønderjyskE efter et straffespark i de døende minutter på 1-2.

Det nederlag sendte Silkeborg i 1. division, og det var en hård en at sluge for Silkeborg-profilen Mads Emil Madsen, der fortæller, at der i det midtjyske var spiret et håb om et brag af en sæsonafslutning.

- Det er hårdt. Selvom vi har vidst længe, at det så svært ud, så har vi klynget os til det håb, og klynget os til at vi kunne se, at vi blev bedre og bedre. Så vi havde håbet, at vi kunne slutte af med et brag, men det skete så ikke, så det er hårdt lige nu, sagde han efter kampen til Silkeborgs hjemmeside og fortsatte: 

- Vi spillede ikke lige så godt, som vi har gjort i de andre kampe. Vi fik ikke etableret vores spil, vi smed den for hurtigt, når vi kom frem på deres banehalvdel. Overordnet var det fortjent, at de vandt, men det kunne dog godt have gået begge veje.

Han og holdet har tre kampe tilbage i Superliga-sæsonen, og her vil den 22-årige anfører slutte godt af.

- De skal vindes. Det er vores mindset. Og så skal vi blive ved med at udvikle os, og så skal vi sørge for at komme op igen med det samme.

Silkeborg meldte efter kampen ud, at man fortsat tror på træner Kent Nielsen som den rette mand til projektet i 1. division.

Læs også

Trods udskiftninger: SIF satser på oprykning

SønderjyskE-helt: Sindsygt vigtige point

Slagen SIF-stopper: Vi har udviklet os meget

SønderjyskE sendte Silkeborg ned i 1. division

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0