6/5 2021

SIK-stopper: Hak i selvtilliden før bundgyser

Skive skal finde selvtilliden igen efter to nederlag i streg, inden de går på banen torsdag aften mod Vendsyssel til en vaskeægte bundgyser, lyder det fra Frederik Fisker. 

Skive skal finde selvtilliden igen efter to nederlag i streg, inden de går på banen torsdag aften mod Vendsyssel til en vaskeægte bundgyser, lyder det fra Frederik Fisker. 

Det bliver ikke for børn, når Skive torsdag aften får besøg af Vendsyssel. Begge hold befinder sig under stregen, men med vendelboerne et enkelt point foran. 

Derfor kan meget blive afgjort i bunden af 1. division, hvor der efter kampen blot vil restere fire kampe. 

Optakten til den vigtige kamp har dog ikke været den bedste for Skive, der har tabt til Fremad Amager og Hvidovre i de seneste to runder, hvor særligt 0-3-nederlaget mod sidstnævnte i weekenden så skidt ud. 

Det erkender midterforsvareren Frederik Fisker også overfor bold.dk.

- Jeg synes, det var lidt en kollektiv nedtur mod Hvidovre. Generelt leverede vi ikke på holdet, som vi skal. Vi stod ikke så godt i defensiven, som vi ellers har gjort de seneste par kampe og bliver spillet lidt for nemt igennem. Vi giver en del chancer væk, samtidigt med vi ikke rigtigt skaber noget. Generelt var det en off-day, desværre. 

Holdet havde ellers samlet fint med selvtillid og point forinden, hvor de foregående fem kampe var endt med tre sejre og to uafgjorte.

- Vi kommer ind til kampen torsdag med to nederlag i bagagen, og det kan have den effekt på os, at vi måske ikke har den samme selvtillid, efter vi havde fem kampe med 11 point forinden. På den måde har vi måske fået et lille hak i selvtilliden. 

- Vi skal have fokus tilbage på de ting, vi har gjort godt hidtil. Vi har fået fire point mod Vendsyssel i de seneste to kampe, vi har spillet mod dem. Så det handler egentlig bare om at få kigget på, hvad vi har præsteret i de kampe mod dem.

- Vi skal tilbage til basic, som det så ud inden de seneste to kampe. Der stod vi meget solidt i defensiven og lukkede godt af. 

Selvom Frederik Fisker erkender, at det nok er sæsonens vigtigste kamp, så kaster han ikke håndklædet i ringen, hvis det skulle blive til et nederlag. 

- Man kan sagtens sige, at det er sæsonens vigtigste. Der er selvfølgelig fem kampe igen, og vi har aftalt generelt, at vi tager en kamp ad gangen. Det kan lyde meget kedeligt.

- Skulle det ske, at vi taber mod Vendsyssel, så har vi fire kampe til at komme efter det. Så det er ikke, fordi vi mister troen, selv hvis vi taber, men du har da ret i, at det ser noget mere positivt ud, hvis vi får tre point torsdag. 

Nøglen er solid defensiv: Forvent ikke mange mål

Den gode defensiv bliver også nøglen for Skive, hvis det skal blive tre point mod Vendsyssel. 

Frederik Fisker er opmærksom på, at gæsterne har et par skarpe folk oppe foran, og de skal helst ikke have for mange chancer.

- Uden at røbe for meget så tænker jeg, at vores gameplan er, at vi skal back to basic. Vi skal vise, at vi er der for hinanden og godt kan lukke af. Vi har givet for mange chancer væk i de seneste par kampe, og Vendsyssel har nogle skarpe typer, der scorer, hvis de får den ene chance. 

- Derudover står de godt i defensiven, så det bliver to hold, der vil stå godt på banen og skabe muligheder ud fra det. 

- Hvis man kigger på, hvor mange mål Vendsyssel og vi har lavet i den her sæson, så har det ikke været her, at det har set alt for godt ud. Vi tager det, som det kommer. Det er jo nemmere at vinde en fodboldkamp, hvis man kun skal score et mål i stedet for en to-tre stykker. 

Vendsyssels lønproblemer har ikke fyldt

Selvom Skives optakt til bundbraget ikke har været perfekt, så har de bestemt heller ikke haft en optimal forberedelse hos Vendsyssel, hvor lønnen var forsinket til klubbens spillere. 

Det har Skive-lejren dog ikke brugt meget krudt på.

- Jeg har godt læst lidt om det, men det er ikke noget, vi har fokuseret på overhovedet. Vi fokuserer ikke så meget på, hvad der sker alle mulige andre steder, for det er ikke rigtigt noget, vi kan gøre noget ved. 

- Vi kan kun sørge for, at vi får så mange point som muligt. Det har ikke fyldt så meget i truppen, men man har selvfølgelig heller ikke kunne lade vær med at lægge mærke til det, fortæller Frederik Fisker til bold.dk.

Han har i denne sæson spillet 23 kampe for Skive.

Læs også

Skive-chef: Er kæmpe favoritter til nedrykning

Velspillende Hvidovre skød Skive i sænk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0