11/5 2021

SIF-boss hylder Kent Nielsen efter oprykning

Silkeborg-direktøren Kent Madsen er ude med store roser til cheftræner Kent Nielsen efter oprykningen til 3F Superligaen er sikret.

Silkeborg-direktøren Kent Madsen er ude med store roser til cheftræner Kent Nielsen efter oprykningen til 3F Superligaen er sikret.

Superligaen Grundspil

13. runde
søndag 12:00

SIF

vs

OB

Det skulle kun tage en enkelt sæson for cheftræner Kent Nielsen at få Silkeborg tilbage i det fineste selskab efter nedrykningen fra 3F Superligaen sidste sæson.

Den præstation hyldes Kent Nielsen nu for af sin øverste chef, Silkeborg-direktøren Kent Madsen, der er meget tilfreds Silkeborg-holdets udvikling.

- Jeg synes, at Kent Nielsen har arbejdet målrettet fra den dag, hvor han startede, og for hver halvsæson har han gjort holdet bedre. Det er stærkt trænerarbejde og stærkt af sportschefen. Men det er også stærkt af vores talentafdeling, for vi spiller stadig med rigtig mange af vores egne drenge, siger han til avisen.

Han fremhæver desuden tilgangene af Patrik Gunnarsson, Tobias Salquist og Nicklas Helenius som godt arbejde af sportschef, Jesper Stüker, og Kent Nielsen.

Silkeborg er i øjeblikket nummer to i 1. division og har et enkelt point op til Viborg FF, som fører rækken – og som også sikrede oprykningen mandag, da Esbjerg fB tabte til FC Fredericia.

Læs også

Vallys jubler: Nu kommer alle de store drenge

Esbjerg tabte: Viborg og Silkeborg rykker op

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0