26/7 2021

Shaqiri vil videre: Liverpool stopper mig ikke

Xherdan Shaqiri føler sig klar til en ny udfordring, og Liverpool vil ikke stoppe ham, hvis de rigtige tilbud kommer, siger schweizeren.

Xherdan Shaqiri føler sig klar til en ny udfordring, og Liverpool vil ikke stoppe ham, hvis de rigtige tilbud kommer, siger schweizeren.

Champions League gruppe B

2. runde
I morgen 19:00

POR

vs

LIV

29-årige Xherdan Shaqiri har været i Liverpool de seneste tre år, men denne sommer kan et skifte meget vel være på trapperne.

Schweizeren savner spilletid efter kun 551 minutters Premier League-fodbold i sidste sæson, og klubben er klar til at lytte til tilbud, fortæller han.

- Det vigtigste på dette tidspunkt af min karriere er at spille fast, men det har ikke altid været tilfældet de seneste tre sæsoner. Det er derfor, jeg har fortalt Liverpool, at jeg føler mig klar til en ny udfordring.

- De har accepteret mit ønske og vil seriøst overveje de tilbud, der kommer. De vil ikke stoppe mig, siger Shaqiri til Corriere dello Sport og tilføjer:

- Jeg er kun 29 år gammel. Jeg har spillet i nogle af de bedste ligaer i Europa, og jeg vil gerne fortsætte med at være en del af dem.

Offensivspilleren udtaler sig desuden positiv om Maurizio Sarri og Lazio, som han er blevet sat i forbindelse med.

Shaqiri har et år tilbage af den kontrakt, han i 2018 skrev med Liverpool efter skiftet fra Stoke.

Læs også

Efter 15 år: Waliser siger farvel til Liverpool

Medie: Liverpool lurer på West Ham-profil

Jürgen Klopp: Det ser godt ud med van Dijk

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0