22/1 2022

Sevilla og Celta delte i hæsblæsende affære

Det endte 2-2, da Sevilla og Celta Vigo mødtes lørdag aften. Sevilla, der var uden Thomas Delaney, dominerede stort i første halvleg, men var bagud med 0-2 ved pausen, og på tre minutter fik de vendt skuden i anden halvleg.

Det endte 2-2, da Sevilla og Celta Vigo mødtes lørdag aften. Sevilla, der var uden Thomas Delaney, dominerede stort i første halvleg, men var bagud med 0-2 ved pausen, og på tre minutter fik de vendt skuden i anden halvleg.

La Liga

22. runde
FT

SEV

2 - 2

CEL

37'
0 1
Franco Cervi
Mål
40'
0 2
Iago Aspas
Mål
71'
1 2
Alejandro Gomez
Mål
74'
2 2
Oliver Torres
Mål

Sevilla skulle kæmpe for vigtige point i topstriden i La Liga, da holdet lørdag aften tog imod Celta Vigo.

Hjemmeholdet, der var uden Thomas Delaney, lå inden opgøret på ligaens andenplads, hvor gæsterne inden opgøret lå nummer 12.

Og det var da også værterne, der satte sig på spillet fra start.

Sevilla fik etableret et fint tryk i kampens indledning og kom frem til et par halvstore muligheder, uden at det dog blev den til helt åbne, farlige chance.

Celta havde nok at gøre med at parere i kampens indledning, selvom de i momenter forsøgte at presse op og lægge spillet frem på banen.

I det 35. minut var det mere eller mindre mirakuløst, at Sevilla ikke kom foran. Hjemmeholdet kom nemlig frem til en kæmpe trippel-chance, der først blev reddet af målmanden, så af en forsvarer og så blev hamret over mål, og at den ikke gik ind var mildest talt forbløffende.

Stik mod spil og chancer kunne Celta Vigo blot minuttet efter bringe sig foran. Franco Cervi kom nemlig først på en ripost og hamrede bolden ind mellem benene på Marko Dmitrovic, og så stod den 1-0 til gæsterne.

Og det skulle blive endnu vildere at være gæst i Andalusien. Gode, gamle Iago Aspas fik for meget plads på kanten af feltet, og med en elegant og flad afslutning sendte den rutinerede angriber bolden i det fjerne hjørne til 2-0.

Resten af halvlegen pressede Sevilla på og kom til flere gode muligheder, men 0-2 blev forunderligt nok stillingen ved halvleg.

Celta Vigo kom altså ud til anden halvleg med et glimrende udgangspunkt og var heller ikke bange for at sætte lidt mere offensivt sammen i starten af anden halvleg. Det resulterede i enkelte tilløb til muligheder, uden det dog blev helt farligt.

I det 56. minut brød gæsterne dog afsted med flere spillere i en kontra mod Sevillas mål, men her leverede Sevilla-forvareren Diego Carlos en klasse-aktion, da han ene mand tacklede og afværgede den farlige situation, der kunne have lukket kampen.

Hæsblæsende afslutning i Andalusien

Lukket blev kampen altså ikke, men den blev åbnet på det kraftigste i det 71. minut. Og nøglen var en scoring af den smukke slags.

Hjemmeholdets Papu Gomez modtog bolden i højre side, tog et par fine træk ind i banen og med et lækkert langskud sendte han bolden op i hjørnet til 1-2 og en masse spænding i resten af opgøret.

Og allerede tre minutter efter var der balance i regnskabet. 

Et indlæg fra højre side endte hos Oliver Torres, der satte en lang stiv tå på, som dirigerede bolden fladt ind bag Dituro i Celta-målet til 2-2.

Stolpen stod i vejen for et Sevilla-føringsmål i det 81. minut, da Oliver Torres kom først på et giftigt indlæg fra venstre side, men heldet var med Celta i situationen.

Hjemmeholdet pressede på i slutfasen og havde et par farlige tilløb til chancer og indlæg, men scoringen udeblev, og dermed endte kampen 2-2.

Med resultatet er Sevilla tre point efter Real Madrid, der på førstepladsen har spillet en kamp færre. Celta ligger på 11.-pladsen.

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0