11/9 2021

Serietræner om Stephan A: Et kæmpe scoop

VB 1968-cheftræner Mohamad El-Faour jubler over, at klubben har sikret sig den erfarne målmand Stephan Andersen. Han betegner det som et kæmpe scoop.

VB 1968-cheftræner Mohamad El-Faour jubler over, at klubben har sikret sig den erfarne målmand Stephan Andersen. Han betegner det som et kæmpe scoop.

VB 1968-cheftræner Mohamad El-Faour siger til LigaBold.dk, at han er meget begejstret for, at Andersen har valgt Sjællandsserie-klubben.

- Vi er rigtig glade for Robert (Robert King, red.), og han har holdt to clean sheets, og vi har lukket fire mål ind i fire kampe, så det er en rimelig fin statistik. Det har vi været glade for, men det er bare noget andet med Stephan Andersen. Når han kommer her nu, så kort tid efter at han har spillet topfodbold. 

- Han var trods alt tredjekeeper i FCK. Det skal der noget til. Ham har de haft tillid til. Det er et kæmpe scoop for os, og det er lige ved, at jeg siger, at det er et af de største scoops, som vi har lavet, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

Rutine skal sive ned 

Den tidligere landsholdsmålmand kommer med en stor rutine fra højeste niveau, og det kommer til at gavne VB 1968.

- Hans rutine skal selvfølgelig sive ned igennem hele holdet blandt andet med hans måde at håndtere ting og kampe på. Det skal vi alle sammen lære noget af. 

- Han har spillet i danske klubber, der har været kendetegnene for klubber, der har kæmpet om det danske mesterskab. Han er vant til at spille om point og under pres, og han er vant til at håndtere det pres, og han har nogle værktøjer og metoder, som vi kan arbejde med.

Cheftræneren vurderer, at VB 1968 får nogle ekstra strenge at spille på ved at have Andersen på mål.

- Hans rutine vil også afspejle i vores offensive spil. Jeg tænker, at det ikke er unaturligt, at han kaster en halv banelængde eller sparker en banes længde, så vi bliver lidt mere farlige. 

- Hvis vi kan lave nogle aftaler mellem ham, midtbanespillerne og angriberne, så tænker jeg, at vi kan kvittere for det. Han kommer med en bred pakke, der er rigtig spændende og gavnlig, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

Lørdag skal VB 1968 i aktion mod Lundtofte Boldklub i Sjællandsserien. Det bliver dog uden Stephan Andersen i buret, da det er planen, at den tidligere landsholdsmålmand først skal have debut i næste weekend, siger cheftræneren. VB 1968 er placeret som nummer tre i Sjællandsserien Pulje 1 med ni point efter fire kampe.

Stephan Andersen har spillet i klubber som FC København, Brøndby IF, Charlton, Evian og Real Betis. Han har fået kampe i Premier League, La Liga og Ligue 1, og så kan keeperen også skrive 30 landskampe på CV'et.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Læs også

VB 1968 snupper 39-årige Stephan Andersen

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0