26/1 2023

Seriespiller sagde nej til 25.000 dollars om måneden: Blev fristet

Sebastian Beraque Rasmussen siger til bold.dk, at han fik tilbudt en månedsløn på 25.000 dollars af en thailandsk klub. Angriberen takkede dog nej, da han tænker på sin egen udvikling.  

Sebastian Beraque Rasmussen siger til bold.dk, at han fik tilbudt en månedsløn på 25.000 dollars af en thailandsk klub. Angriberen takkede dog nej, da han tænker på sin egen udvikling.  

Fra Jyllandsserie-fodbold i Randers til stor landsholdssucces med Filippinerne. 

20-årige Sebastian Beraque Rasmussen fik en kæmpe oplevelse i slutningen af december, da han deltog nemlig ved AFF Mitsubishi Electric Cup for filippinske A-landshold, og det gjorde Jyllandsserie-spilleren med bravur. 

Han scorede nemlig hele tre mål i tre kampe ved turneringen, og det skabte kæmpe interesse.  

- Der har været rigtig mange asiatiske klubber i Thailand, Japan, Filippinerne, Korea og Indonesien, siger Sebastian Beraque Rasmussen til bold.dk. 

Seriespilleren fortæller, at telefonen begyndte at kime efter hans mål mod Indonesien.

- Efter jeg spillede den allersidste kamp mod Indonesien, ringede klubberne til det filippinske fodboldforbunds præsident og sagde, at de gerne ville ’signe’ mig. Så jeg skulle bare have sagt ja, så kunne jeg have ramt en god kontrakt.

Den unge angriber siger, at en god toårig kontrakt med en thailandsk klub fra Thai League lå klar til at blive skrevet under, men han sagde nej tak.

- Jeg fik tilbudt 25.000 dollars om måneden, siger han og tilføjer.

- Selvfølgelig blev jeg fristet af det, men når jeg har fået tilbuddet en gang, så er jeg næsten sikker på, at det vil komme igen på længere sigt. Jeg er kun 20 år, og jeg har stadig flere år tilbage med landsholdet. 

- Jeg talte med forskellige agentbureauer om de tilbud, som jeg havde fået, og de sagde, at så længe, jeg har mit asiatiske pas og spiller landskampe, vil interessen for mig være stor, hvor jeg kan få de samme tilbud.

Atypisk angriber
I stedet for at sige ja til den store kontrakt, så har Rasmussen valgt at drage til Hobro for at kæmpe sig en kontrakt i NordicBet Liga-klubben. 

- Jeg udelukker heller ikke at tage ud på den rejse på et tidspunkt, men jeg er kun 20 år, så jeg vil gerne have bygget noget mere erfaring og modenhed på, før jeg tager afsted. 

Rasmussen har selvtilliden i orden, og angriberen er sikker på, at han nok skal få muligheden igen for at komme til Asien. 

- Jeg er lidt en atypisk angriber i Asien i forhold til min størrelse og min fysik. Det er også meget eftertragtet, siger Sebastian Beraque Rasmussen til bold.dk. 

I efteråret spillede han for Randers’ Jyllandsserie-hold også kaldet Randers Frejas førstehold, men nu venter der en tilværelse i Hobro.

Læs også

Ung angriber er taget fra Randers til Hobro: Har allerede belønnet sig

Ung angriber forlod AGF: Ville til Randers

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0