26/9 2022

Seriekamp blev afblæst: Albrechtsen er frustreret

DS-opgøret mellem VB 1968 og Slagelse fik en brat ende, da lyset gik efter 54 minutter. Martin Albrechtsen siger til bold.dk, at det var frustrerende. 

DS-opgøret mellem VB 1968 og Slagelse fik en brat ende, da lyset gik efter 54 minutter. Martin Albrechtsen siger til bold.dk, at det var frustrerende. 

Det er svært at spille fodbold i mørke. 

Det måtte VB 1968 (Værebro Boldklub) og Slagelse også indse, da de to mandskaber duellerede mod hinanden i Danmarksserien Pulje 2 fredag aften. 

Ved stillingen 2-0 til Slagelse måtte dommeren nemlig afblæse kampen, da lyset på AB’s kunstbane gik efter 54 minutter.

Den tidligere Premier League-spiller Martin Albrechtsen, der er en af profilerne hos Værebro-klubben, siger til bold.dk, at lyset også var gået inden kampen. 

- Lige før kampstart gik lyset første gang, så ventede vi 10-15 minutter, og så kom det igen, men det var ikke for fuld kraft. Det var ikke helt godt, men man kunne spille. En fem-syv minutter inde i anden halvleg gik det igen, og dommeren havde ikke så meget tålmodighed, og det kan jeg godt forstå. 

- Et par minutter efter fløjtede han kampen af. På vej hen over banen og til omklædningsrummet tændte lyset så igen, men der havde han fløjtet af, siger Martin Albrechtsen til bold.dk. 

Forsvarsspilleren siger, at det er svært at gardere sig imod, og han ved ikke, hvorfor lyset gik. 42-årige Albrechtsen er dog irriteret over, at kampen ikke blev spillet til ende. 

- Vi var frustrerede, men jeg kan forestille mig, at dem fra Slagelse var mindst lige så frustrerede som os, da de havde kørt den lange vej. Når man er i gang, vil man gerne spille. 

- Vi var da megafrustrerede, men vi kunne også godt mærke, at det var op ad bakke at spille. Det var pisseirriterende, men sådan er det, siger den tidligere Premier League-spiller til bold.dk.

Artiklen fortsætter under billedet.

Martin Ahlgren. Foto: Slagelse B&I

Slagelse-profil: Mærkelig fornemmelse

Slagelse-profilen Martin Ahlgren kom på tavlen to gange i opgøret, men han måtte også forlade banen i mørke. Han siger til bold.dk, at der var ganske underligt at være vidne til.

- Jeg synes, at det er en ærgerlig situation, men det er svært at gøre så meget ved. Det havde været rart at kunne færdiggøre den. Problematikken er lidt nu, at der skal spilles omkring 35 minutter, og det er ikke fair at starte den fra ny, og det er heller ikke fair for dem at lukke kampen 2-0, selvom det ville være fint for os, siger 23-årige Martin Ahlgren til bold.dk og tilføjer: 

- Det var lidt en mærkelig fornemmelse at gå i omklædningsrummet på, og så tænkte man, hvad fanden man skulle gøre. Vi var bare glade for præstationen i sig selv, og så må vi se, hvad afgørelsen bliver i sagen. 

Det er endnu uvist, hvornår resten af opgøret mellem VB 1968 og Slagelse bliver spillet, eller hvad der kommer til at ske.

Læs også

FART PÅ: Til udpumpning i hulemandskostume

FART PÅ: Brøndby-bytur kostede et halvt års LA Bar-karantæne

42-årige Albrechtsen vil fortsætte: Bliver sjovt

Vild triumf: Albrechtsen og Værebro festede

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0