22/1 2022

Sent Dzeko-mål sikrede Inter sejren

Inter endte med at løbe med alle tre point, da de hjemme mødte Venezia i Serie A lørdag. Edin Dzeko endte med at bryde sin måltørke med sin matchvinder-scoring i det 90. minut.

Inter endte med at løbe med alle tre point, da de hjemme mødte Venezia i Serie A lørdag. Edin Dzeko endte med at bryde sin måltørke med sin matchvinder-scoring i det 90. minut.

Serie A

23. runde
FT

INT

2 - 1

VEN

19'
0 1
Thomas Henry
Mål
40'
1 1
Nicolo Barella
Mål
90'
2 1
Edin Dzeko
Mål

Det var Serie A's top og bund, der mødtes lørdag aften, da Inter tog imod Venezia hjemme på Giuseppe Meazza.

Hjemmeholdet lå inden opgøret nummer et i ligaen, to point foran bysbørnene fra AC Milan, mens Venezia indtog ligaens 17.-plads, to point foran Cagliari under s tregen.

Det var da også hjemmeholdet, der sad på spillet i kampens indledning og investerede mange spillere offensivt, men det var gæsterne fra Venedig, der kom foran i det 19. minut.

Thomas Henry kom flot op og mødte med stor styrke indlægget fra Ethan Ampadu, og så kunne Henry via overliggeren heade gæsterne foran bag en sagesløs Handanovic.

Kampbilledet ændrede sig ikke synderligt efter scoringen. Inter sværmede omkring Venezias målfelt med en masse boldbesiddelse og en masse mænd, men Inzaghis tropper havde svært ved at kreere de åbne chancer.

I det 36. minut forsøgte Lautaro Martinez sig med et veludført saksespark, men desværre for angriberen gik den et par meter over Venezia-målet.

Efter en frustrerende halvleg kunne Inter endelig juble i det 40. minut. Her stod Nicolo Barrella nemlig klar på en ripost fra en ellers flot redning af Lezzerini og så kunne han bringe balance i regnskabet til 1-1.

Målet blev tjekket efter i VAR for et frispark begået af Dzeko i opspillet, men scoringen fik lov at stå.

I halvlegens overtid skulle VAR endnu engang i brug, og denne gang var det for tjek af hånd på bolden i Venezia-feltet, men dommerens fløjte forblev tavs.

Resten af halvlegen var præget af megen tænding, brok og små svinske aktioner, så det var nok meget godt, at dommeren Marchetti kunne fløjte halvlegen af ved stillingen 1-1.

Det er lidt som om, at Edin Dzeko bare ikke må score i tiden, og det er ikke, fordi han ikke når frem til chancerne.

Således var han ad flere omgange tæt på at bringe Nerazzuri foran i starten af anden halvleg. Særligt chancen i det 57. minut efter en ripost var stor, men bosnieren måtte igen-igen se sin afslutning gå over målte.

Venezia var presset langt tilbage på banen, men var nu heller ikke helt ufarlige. Til trods for et par giftige omstillinger kom gæsterne dog ikke til de helt åbne muligheder.

Hjemmeholdet formåede ikke for alvor at etablere et tryk i kampens afslutning. 
Gæsterne skiftede Nani ind i slutfasen, men han fik ikke sat det store aftryk på kampen.

Det gjorde i stedet Edin Dzeko, der i kampens 90. minut endte hans lange måltørke og med et hovedstød kunne sikre Inter sejren til kæmpestor jubel for både bosnieren og trænerbænken.

Arturo Vidal var lige ved at gøre det til 3-1 i overtiden, men ind kom bolden ikke, og dermed endte opgøret 2-1 til Inzaghis tropper.

Med resultatet er Inter fem point foran AC Milan i topstriden, mens Venezia ligger to point over nedrykningsstregen.

 

Læs også

Corona-aflyst Bologna-Inter-opgør skal spilles

Offensiv Inter-profil ude flere uger

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0