5/12 2021

Sent Bamford-mål forpurrede Brentford-triumf

Thomas Frank og Brentford måtte søndag eftermiddag nøjes med 2-2 mod Leeds i Premier League efter at have været bagud 0-1 til pausen og foran 2-1 til allersidste minut.

Thomas Frank og Brentford måtte søndag eftermiddag nøjes med 2-2 mod Leeds i Premier League efter at have været bagud 0-1 til pausen og foran 2-1 til allersidste minut.

Premier League

15. runde
FT

LEE

2 - 2

BRE

27'
1 0
Tyler Roberts
Mål
54'
1 1
Shandon Baptiste
Mål
61'
1 2
Sergi Canos
Mål
90'
2 2
Patrick Bamford
Mål

Thomas Frank og Brentford skulle søndag forsøge at komme tilbage på sporet i Premier League med en sejr mod Marcelo Bielsas Leeds.

De to hold lå med et points forskel imellem sig, så der var masser på spil.

Hjemmeholdet startede bedst og kom også foran efter en halv time. Som så ofte før driblede Raphinha rundt i venstresiden, og hans indlæg blev inde foran mål mødt af Tyler Roberts, som gled bolden ind til 1-0.

Det svarede Brentford tilbage på i anden halvleg, hvor Franks tropper kom ud med et bedre udtryk og efter bare ti minutters spil fik det forløsende, udlignende mål ved Shandon Baptiste.

Midtbanemanden fik bolden lige indeni Leeds-feltet, hvorfra han sparkede bolden sikkert ind til højre for Illan Meslier i målet til 1-1.

Det var flot kommet igen af gæsterne, men blot fem minutter senere, skulle det blive endnu bedre, da Brentford også bragte sig foran med 2-1 på mål af Sergi Canos.

Spanieren modtog en flot bold i dybden fra Bryan Mbeumo inde i feltet, og så bankede han den ellers ind i kassen til 2-1.

Leeds forsøgte igen at tage initiativet, nu hvor det var dem, der skulle jagte målet, men Brentford holdt sig i live og farlige i omstillingerne.

Stuart Dallas fra Leeds havde et par langskudsforsøg, som havde kvalitet, men det lignede ikke, at hjemmeholdet ville finde målet.

Det gjorde de så alligevel til allersidst ved Patrick Bamford efter en dødbold, der blev forlænget til bagstolpen. Her var Bamford hurtigst fremme med låret, og han dirigerede bolden ind via overliggeren til 2-2.

Til syvende og sidst sluttede opgøret derfor med en intens deler, hvilket ikke rykker så meget for nogen af holdene i tabellen.

Leeds er stadig en del af bundstriden med seks point ned til stregen som nummer 14, mens Brentford ligger nummer 11 med 17 point.

18 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0