5/12 2021

Senegal-chef er vred: Hvem tror Klopp han er?

Senegals landstræner, Aliou Cisse, retter en stor kritik mod Jürgen Klopp, da tyskeren har kaldt Africa Cup of Nations for 'en lille turnering'. 

Senegals landstræner, Aliou Cisse, retter en stor kritik mod Jürgen Klopp, da tyskeren har kaldt Africa Cup of Nations for 'en lille turnering'. 

Premier League

23. runde
I dag 14:00

CRY

vs

LIV

I januar måned er der Africa Cup of Nations, hvor de afrikanske nationer kæmper om hæderen som det bedste landshold.

Liverpool-manager Jürgen Klopp er dog i den forbindelse kommet i et uvejr, da han har kaldt den afrikanske pendant til EM for 'en lille turnering'. Senegals landstræner, Aliou Cisse, har i hvert fald været ude med riven mod tyskeren.

Cisse mener nemlig, at Klopp ikke ville have haft den store succes som Liverpool-manager, hvis det ikke havde været for klubbens afrikanske topspillere.

- Hvem tror Klopp, at han er? Jeg respekterer Liverpool, men ikke Klopp, som underminerer afrikanske fodboldbegivenheder. Han er, hvor han er i dag, på grund af afrikanske fodboldspillere.  

- Han tabte hver eneste finale, indtil Salah, Mane og Matip kom ham til undsætning og vandt sin første store europæiske finale nogensinde.  

- I dag har han modet til at kalde AFCON for en 'lille turnering'. AFCON har det samme antal deltagere, 24, som EM. Så hvem tror han, at han er?, udtaler Aliou Cisse ifølge Express.

Hele denne sag startede, da Jürgen Klopp blev spurgt indtil, hvordan han havde det med, at der ikke var landskampe igen før i marts måned.

- Jeg har hørt det så ofte, at der ikke er nogen landskampspause før marts, men i januar er der en lille turnering i Afrika, det vil jeg bare sige, og jeg tror også, at de i Asien og Sydamerika spiller kampe, så det er fantastisk, jeg glæder mig.

Africa Cup of Nations bliver sparket i gang den 9. januar 2022.

Læs også

Klopp hylder Phillips: Som Lewandowski

Skulderskade spolerede Liverpool-karriere

Liverpool-profil udgik tidligt: Ikke alvorligt

Koulibaly: VM hvert andet år er positivt for os

15 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0