2/5 2022

SE-profil: Dårlig stil at tale om AaB-rygte

SønderjyskE's Stefan Gartenmann vil helst ikke tale om sin fremtid, da det ville være dårlig stil over for klubben, som kæmper for livet i rækken. Han udelukker dog ikke en tur ned i 1. division.

SønderjyskE's Stefan Gartenmann vil helst ikke tale om sin fremtid, da det ville være dårlig stil over for klubben, som kæmper for livet i rækken. Han udelukker dog ikke en tur ned i 1. division.

Til sommer kan det være slut med Stefan Gartenmann i Sønderjylland, da stopperens kontrakt med SønderjyskE udløber.

Gartenmann blev for nylig sat i forbindelse med et skifte til AaB, da den nordjyske klub efter sigende skulle have udset ham som afløser for Rasmus Thelander, som nok tager videre i karrieren.

Det er dog ikke noget, som SønderjyskE-profilen vil tale om på nuværende tidspunkt, da SE fortsat jagter overlevelse i landets bedste række.

- For at være helt ærligt har jeg ikke taget stilling til det. Som jeg kunne se, stod der også flere navne i det rygte, så jeg tænker ikke så meget over det. 

- Jeg synes også, at det kan blive lidt dårlig stil, at jeg skal stå og snakke om alle mine flotte drømme og ambitioner, når vi står i den her situation. Så jeg vil lige gøre det færdigt med SønderjyskE, og så tager jeg den derfra.

Gartenmann har snart været i SønderjyskE i fem år, hvor han har opnået stor succes i pokalen og den hjemlige række.

Men selv om han længe har været en profil, behøver det ikke at være en Superliga-klub, som ender med at skrive under med ham til sommer.

- Jeg ved ikke, om det nødvendigvis behøver at være Superligaen. Når man ikke er god nok til at redde et hold, er man heller ikke for fin til at spille 1. division. Men hvis det ender med, at jeg vælger noget andet, vil jeg hellere søge udenlands, hvis det er muligt.

- Det kræver også, at der er det rigtige tilbud. Jeg ved godt, at det er lidt af et politikersvar, men på nuværende tidspunkt kan jeg ikke rigtig udelukke noget, udtaler Stefan Gartenmann.

25-årige Stefan Gartenmann står i alt noteret for 170 kampe i SønderjyskE-trøjen, siden han fik debut i 2017.

Læs også

Avis: AaB lurer på tre Thelander-afløsere i SL

Gartenmann: Semifinale bliver et dejligt afbræk

Gartenmann om sakse: Som sovs og kartofler

Gartenmanns vilde saksespark - se målet her

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0