4/5 2022

SE-chef: Europa-millioner enorm hjælp i 1. div

SønderjyskE's sportsdirektør Esben Hansen fortæller, at millionerne, som et europæisk gruppespil kaster af sig, vil være en stor hjælp for klubben, der har kurs mod NordicBet Ligaen.

SønderjyskE's sportsdirektør Esben Hansen fortæller, at millionerne, som et europæisk gruppespil kaster af sig, vil være en stor hjælp for klubben, der har kurs mod NordicBet Ligaen.

NordicBet Liga

11. runde
lørdag 13:00

NFC

vs

SØN

Der er meget på spil for SønderjyskE i torsdagens returkamp mod OB i Sydbank Pokalen.

En plads i finalen vil selvsagt være stort, men udover det er det også drømmen om et europæisk gruppespil i næste sæson, der får lov til at leve videre.

For SønderjyskE vil en Europa-billet betyde ekstra meget, da klubben står med det ene ben i 1. Division fra næste sæson.

Det fortæller klubbens sportsdirektør Esben Hansen til Ritzau.

- Det vil hjælpe os enormt meget i en situation, hvor der er risiko for, at vi skal spille i 1. division, siger han.

Sportsdirektøren forklarer, at det naturligvis vil gavne klubbens regnskab at sikre en plads i Europa gennem pokalturneringen, mens han også understreger, at det ville være en hjælp i forhold til at kunne tiltrække spillere. 

Grundet UEFA's udelukkelse af russiske klubber i næste sæson er vinderen af Sydbank Pokalen sikker på som minimum at deltage i Conference League-gruppespillet i næste sæson.

Ifølge Ritzau giver det indtægter i omegnen af 30 til 40 millioner kroner.

OB vandt det første opgør med 2-1 mod SønderjyskE, og derfor skal Haderslev-klubben altså vinde returkampen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre til finalen.

Læs også

SønderjyskE jagter finale: Vi vil give alt

Flot SønderjyskE-kasse er rundens bedste

SE-profil: Dårlig stil at tale om AaB-rygte

Berggreen rygtet til AGF: Vi lytter altid på bud

SE forbereder sig på nedrykning og overlevelse

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0