2/5 2021

SE blæser til angreb på AaB efter vigtig sejr

SønderjyskE's Pierre Kanstrup kalder det en fantastisk følelse at have sikret sig overlevelse i 3F Superligaen, og nu vil forsvarsspilleren gå efter syvendepladsen.

SønderjyskE's Pierre Kanstrup kalder det en fantastisk følelse at have sikret sig overlevelse i 3F Superligaen, og nu vil forsvarsspilleren gå efter syvendepladsen.

Superligaen Nedrykningsspil

28. runde
FT

SØN

2 - 0

OB

61'
1 0
Emil Holm
Mål
90'
2 0
Emil Frederiksen
Mål

Med en 2-0-sejr over OB sørgede SønderjyskE søndag for, at klubben med garanti også spiller i landets bedste række efter sommerferien.

Derfor var midtstopperen Pierre Kanstrup en lykkelig mand, da han gav interview til Eurosport 2 umiddelbart efter kampen.

- Vi snakkede om den der forløsning før kampen, og den kom i dag, så det er en fantastisk dejlig følelse og fantastisk med så mange mennesker på stadion. Det er ved at være længe siden, så det er fantastisk at fejre det med dem, siger Kanstrup.

Forsvarsspilleren havde i efteråret ikke ligefrem troet, at SønderjyskE i dette forår skulle kæmpe for overlevelse, men når det nu er sikret, kigger han opad.

- Jeg havde ikke regnet med, at vi skulle ud og kæmpe for overlevelse. Jeg havde håbet og troet på, at vi skulle i top seks, men sådan gik det ikke, og så må vi sige, at vi havde nogle kvaler ved at være lidt skuffede. 

- Det er vi heldigvis kommet over, og nu står vi her og skal selvfølgelig gå efter syvendepladsen, siger Pierre Kanstrup.

SønderjyskE har nu blot et enkelt point op til AaB, der fører nedrykningsspillet med fire kampe igen.

Læs også

SønderjyskE slog OB og sikrede overlevelse

SLUT: SønderjyskE - OB minut for minut

Riddersholm skifter én - OB bytter tre

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0