27/8 2021

SE-back bekræfter Spezia-aftale

Emil Holm fra SønderjyskE bekræfter, at han har skrevet under med italienske Spezia i Serie A. Han bliver dog i SønderjyskE til udgangen af sæsonen. 

Emil Holm fra SønderjyskE bekræfter, at han har skrevet under med italienske Spezia i Serie A. Han bliver dog i SønderjyskE til udgangen af sæsonen. 

Serie A

9. runde
fredag 18:45

SAM

vs

SPE

Rygterne har svirret, og efter Emil Holm fra SønderjyskE tidligere fredag var registreret i Serie A-klubben, er det nu bekræftet af svenskeren selv. 

Det skriver Der Nordschleswiger nemlig, ligesom de oplyser, at den svenske højreback udlejes tilbage til SønderjyskE for resten af sæsonen. 

- Mit fulde fokus denne sæson er på SønderjyskE, men jeg er virkelig glad for, at have lavet en aftale med Spezia. Det er en drengedrøm, der bliver til virkelighed, siger Holm til avisen.

- Da jeg var seks år gammel, sagde jeg til min bedstefar, at jeg ville spille i Serie A. Serie A er virkelig en af mine barndomsdrømme. Selvfølgelig er det et stort spring for mig, men i Spezia har de tiltro til mig.

- Nogle gange skal man bare gribe muligheden og ikke se sig tilbage, når der kommer sådan en mulighed, siger Holm.

Der er tale om en handel mellem søsterklubber, eftersom Spezia-ejerne også ejer SønderjyskE. 

Holm kom til SønderjyskE i januar 2021 fra IFK Göteborg og har siden spillet 20 kampe i 3F Superligaen med tre mål til følge fra sin position på højrebacken. 

Læs også

Efter rygter: SE-profil registeret hos Spezia

Avis: SønderjyskE-duo på vej til Spezia

Medie: SønderjyskE-duo på plads i Spezia

SønderjyskE-svensker spøger i Spezia

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0