3/9 2021

Scoop: Serieklub snupper tidligere SL-spiller

LigaBold.dk kan fortælle, at Københavnsserie-klubben Vigerslev Boldklub opruster markant, da mandskabet har sikret sig den tidligere AaB-, Viborg- og Hobro-spiller Nicholas Gotfredsen.

LigaBold.dk kan fortælle, at Københavnsserie-klubben Vigerslev Boldklub opruster markant, da mandskabet har sikret sig den tidligere AaB-, Viborg- og Hobro-spiller Nicholas Gotfredsen.

Nicholas Gotfredsen forlod Hobro i august 2020, og siden har han ikke været tilknyttet en klub, men nu har den 32-årige back med Superliga-kampe på CV'et fået en afklaring på sin fodboldfremtid.

LigaBold.dk kan nemlig fortælle, at den tidligere AaB-, Viborg- og Hobro-spiller Nicholas Gotfredsen fremover kommer til at spille i Københavnsserien for Vigerslev Boldklub, der har Anders Jochumsen og Kenni Kildeskov Olsen som trænerteam.

Nicholas Gotfredsen siger til LigaBold.dk, at flere klubber viste interesse for ham, men det var oplagt at vælge Valby-klubben.

- Det er i forbindelse med, at jeg er flyttet til København, og så har jeg en lillebror, der spiller i Vigerslev, så det var meget nærliggende, at det var der, hvor jeg skulle starte, siger Nicholas Gotfredsen til LigaBold.dk.

Gotfredsen siger, at han kender flere af spillerne i Vigerslev Boldklub, og han synes generelt, at niveauet er godt, og der er fuld knald på til træningerne.

Den tidligere Superliga-spiller skal dog lige omstille sig til, at han nu skal spille for en serieklub.

- Der er nogle ting, som man lige skal vænne sig til. Da vi skulle spille kamp senest og efter taktikmødet, der skulle vi over på banen, og så var der lige to fyre, der tændte en smøg på vej over, og der var jeg ved at skide grønne grise, fordi 'hvad fanden var det for noget?', og det er bare fint, at der er sådan.

- Jeg skal lægge lidt låg på mig selv og mit temperament, for de kommer jo og gør det bedste, som de kan, og så er niveauet ikke højere, hvorimod i Superligaen, der kan folk sløse med det, og så har de brug for en skideballe, så der er også noget mentalt i det, at man skal tænke over, at alle kommer og gør deres bedste, siger Nicholas Gotfredsen til LigaBold.dk.

Med skiftet til Vigerslev Boldklub er det endegyldigt slut for den professionelle fodboldkarriere for Gotfredsen. Han har sin egen virksomhed. Den har han faktisk haft i 11 år, og nu vil han fokusere endnu mere på det civile liv.

Selvom Gotfredsen ikke har spillet i et godt stykke tid, så er formen ganske udmærket, fortæller han, og Gotfredsen vil på sin position som højre back kunne bidrage med nogle gode løb til baglinjen og indlæg ind i boksen samt erfaring.

- Jeg tror både, at jeg kommer som ledertype, fordi jeg har lidt mere erfaring end gennemsnitsspilleren i Vigerslev, men jeg kan også bringe noget godt humør på. Selvom vi er et arbejderhold, så kan vi godt fyre den af, og det kan man også, selvom man har flere Superliga- og divisionskampe på bagen. Der er også plads til, at man kan have det sjovt. Når vi så har banket alle de andre hold, så kan vi sætte os ud og drikke os i hegnet, I min bog er det ikke før det.

Indgyder til respekt

Nicholas Gotfredsen har fået et rigtig godt indtryk af Vigerslev Boldklub, og han kan mærke, at der er mange, der brænder for klubben.

- Det er jo ildsjæle. Jeg er selv opvokset i Brøndby Strand, og der er den jargon og den lidt hårde tone og kærligheden mellem spillerne og trænerne og hygge på bænkene, jeg synes bare, at det er et fantastisk miljø at møde ind til. Så jeg er meget glad og tilfreds, og det passer overens med mine forventninger om en hyggeklub, men når man har støvlerne på, så skralder man igennem.

Gotfredsen bliver i Vigerslev Boldklub trænet af den tidligere Superliga-spiller Anders Jochumsen, mens assistent Kenni Kildeskov Olsen har spillet divisionskampe, og det glæder ham.

- For mig indgyder det til respekt, at det er et velrenommeret navn (Anders Jochumsen, red.), og han ved, hvad han taler om, både på godt og ondt. Jochumsen var jo en gudsbenådet afslutter, men han var ikke den, der løb mest på banen, kan man sige, så nogle af de ting nævner han også, at vi ikke skal lave samme fejl som ham, og det har jeg enormt stor respekt for, at man også lærer noget af sine egne ting og bringer noget på bordet, som han måske ikke var så god til, og så sige, at man skal gøre det på en anden måde. 

- Jeg har stor respekt for trænerteamet, og jeg synes, at det er fedt, at det er nogle, der har været i gamet før, siger Nicholas Gotfredsen til LigaBold.dk.

Nicholas Gotfredsen nåede at spille 79 Superliga-kampe (fem kampe for AaB, 27 kampe for Viborg FF og 47 kampe for Hobro). Her blev det til et mål og tre oplæg. Backen har også været lejet ud til FC Fredericia.

I sommerpausen har klubben også hentet den tidligere divisionsbomber Daniel 'Elly' Pedersen, og de tidligere divisionsspillere Daniel Holm, Rasmus Johansson, Frank Palka Jensen og Morten Løber er også en del af serieklubben.

Vigerslev Boldklub skal i kamp lørdag 4. september, og her venter der et Valby-opgør, da Fremad Valby er modstanderen i Københavnsserien. Holdet vandt det første opgør i Københavnsserien med 2-0 over Handelsstandens Boldklub.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Læs også

Ex-SL-spiller vil ud over stepperne i serieklub

KS-klub gafler tidligere Græsrødderne-spiller

Anders Jochumsen bliver træner for KS-hold

KS-klub storroser tidligere divisionsspillere

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0