16/5 2022

Schmeichel blev vraget: Har ikke været sundt

Kasper Schmeichel blev sendt på bænken til fordel for Danny Ward i Premier League. Manager Brendan Rodgers begrunder dette med, at det ikke har været sundt, at Ward aldrig har fået en kamp.

Kasper Schmeichel blev sendt på bænken til fordel for Danny Ward i Premier League. Manager Brendan Rodgers begrunder dette med, at det ikke har været sundt, at Ward aldrig har fået en kamp.

Premier League

37. runde
FT

WAT

1 - 5

LEI

6'
1 0
Joao Pedro
Mål
18'
1 1
James Maddison
Mål
22'
1 2
Jamie Vardy
Mål
46'
1 3
Harvey Barnes
Mål
70'
1 4
Jamie Vardy
Mål
86'
1 5
Harvey Barnes
Mål

Da Leicester og Watford tørnede sammen, var det for første gang i 150. kampe, at det ikke var med Kasper Schmeichel inde i buret, da han måtte sætte sig til rette ude på bænken.

Danskeren måtte nemlig vige pladsen for reserven Danny Ward, som dermed fik sin første Premier League-kamp i sine fire år i Leicester.

Søndagens kamp mod Watford var Brendan Rodgers måde at sige tak til den loyale Ward på, fortæller manageren ifølge Leicestershire.

- Da vi røg ud af Europa, og jeg så, at vi havde fem kampe tilbage, talte jeg med Kasper om, at jeg ville bruge ham i tre af dem og Ward i to. 

- Ward skulle have spillet i dag og mod Norwich, men han mærkede noget i sit knæ til onsdagens kamp, så vi ville tage nogen chance med ham.

- Jeg har altid sagt det, at jeg har to førstemålmænd. Det handler også om gruppens sundhed. Det her var Danny Wards første kamp i Premier League, og med alt respekt har det ikke været sund for ham.

28-årige Ward kom til Leicester tilbage i 2018 og havde indtil søndag blot spillet spillet diverse cupkampe, men det var det rigtige at belønne ham med Premier League-minutter.

- Han har spillet i pokalkampe og gjort det godt. Hver gang vi er nået langt, har jeg sat Kasper ind, men det var kun rigtigt for ham og for truppen, og man kunne se Wards kvalitet, da han kom ind. 

- Vi har en fantastisk keeper i Ward, som så kan udfordre Kasper. Kasper er også en målmand i topklasse, lyder det fra Brendan Rodgers.

Med bænkpladsen mod Watford missede Kasper Schmeichel derfor muligheden for en utrolig milepæl med hele 150 kampe i streg i Premier League.

Læs også

Schmeichel-løse Leicester sikrede storsejr

Schmeichel vraget: Misser vild milepæl

Medie: Schmeichel på blokken i Newcastle

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0