26/11 2022

SATS PÅ: Hjørnesparksorgie i Danmarks kamp

Både Nicolai Bisgaard og Lasse Fosgaard mener, at der ligger en god mulighed for at score en skilling på aftenens VM-opgør mellem Danmark og Frankrig.

Både Nicolai Bisgaard og Lasse Fosgaard mener, at der ligger en god mulighed for at score en skilling på aftenens VM-opgør mellem Danmark og Frankrig.

I eftermiddag går det løs mellem Danmark og Frankrig. Og skal man tro - og det har det vist sig, at man sagtens kan - på de to SATS PÅ-værter Lasse Fosgaard og Nicolai Bisgaard, ligger der en decideret odds-gave og venter på at blive pakket op hos Cashpoint:

Over 10.5 hjørnespark til odds 2.29.

- Resultatet af Tunesien - Australien vil formentlig få afgørende betydning for danskernes indstilling til kampen mod Frankrig. Mest sandsynligt er det, at vi kommer til at stå i en situation, hvor Danmark for alt i verden ikke må tabe.

- Derfor tror vi på, at Danmark vil have stort fokus på defensiven og forsøge at få lukket ned for Frankrigs giftige verdensstjerner på kanterne - Dembelé og Mbappé. Frankrig har uden tvivl VM's hurtige wing-par i førnævnte, og vi spår en kamp hvor Frankrig vil forsøge at lægge pres på Danmark over kanterne, og danskerne vil forsøge at afværge. Det brede spil fra Frankrig kunne sagtens give anledning til et væld af Hjørnespark.

- Danmark fik voldsomme 11 hjørnespark mod Tunesien, mens Frankrig fik 8 i deres kamp mod Australien. 

- I vores seneste indbyrdes møde i Nations League faldt der i alt 24 hjørnespark. Vi tror på en kamp i et højt tempo med en masse hjørnespark, lyder værtsduoens analyse.

SATS PÅ-gutterne har også lavet en podcast i samarbejde med Cashpoint. Den kan høres HER.

Læs også

SATS PÅ: Holland-kampen bliver målfattig

SATS PÅ: Belgien vinder målfattigt opgør

SATS PÅ: Danmarks VM-premiere bliver målfattig

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0