30/11 2022

SATS PÅ: Danmark står 0-0 i pausen

bold.dk’s spilekspert Nicolai Bisgaard og hans robot anbefaler et spil, der hedder 0-0 i pausen mellem Danmark og Australien.

bold.dk’s spilekspert Nicolai Bisgaard og hans robot anbefaler et spil, der hedder 0-0 i pausen mellem Danmark og Australien.

Danmark skal ud i en knald-eller-fald kamp senere på dagen.

Opgøret mod Australien skal vindes. Men de kommer til at gå til pause uden mål i hverken den ene eller anden ende, spår SATS PÅ-vært Nicolai Bisgaard.

0-0 ved pausen giver odds 2.83 hos CASHPOINT

- Denne variant har været afprøvet før, og præmissen er den samme. 18 ud af 36 kampe har indtil videre stået uafgjort ved pausen, og denne kamp kunne meget vel lide samme skæbne.

- Australien har kun en dagsorden - nemlig at hente et enkelt point og satse på, at Tunesien ikke slår Frankrig. Frankrig er stadig store favoritter selvom de formentlig stiller med syv-otte reserver, og jeg ser ikke Australien risikere noget - hvertfald ikke de første 60 minutter. 

- Danmark vil givet satse, men har vi evnerne. Offensiven har set meget impotent ud, og jeg kan frygte, at det vil tage noget tid at lirke Australiens forsvar op. 

- Selvom Australien på ingen måde har forsvaret godt indtil videre ved VM, er sidste og afgørende kamp noget særligt, da alt er på spil. Derudover må sejren over Tunesien have givet Australierne en ordentlig portion gejst og tro på tingene inden kampen mod Danmark. 

- Jeg har Danmark til at lave 0.75xG i første halvleg og Australien til 0.26xG. Det giver et korrekt odds på ca. 0-0 ved pausen, lyder analysen fra Nicolai Bisgaard.

Læs også

SATS PÅ: 65 % chance for dansk sejr

SATS PÅ: Gult kort til USA-hardhitter

SATS PÅ: Ingen mål inden pausen af Belgien-kamp

SATS PÅ: Hjørnesparksorgie i Danmarks kamp

SATS PÅ: Holland-kampen bliver målfattig

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0