Rygtetid: Inter vil bytte Icardi for Lukaku

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk. 

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Lukaku og Icardi kan bytte klubber

Romelu Lukaku ser ud til at være et varmt emne i Inter, hvor angriberen blandt andet har storrost træner Antonio Conte.

Manchester United vil dog angiveligt ikke af med angriberen, og Inter får kun råd til Lukaku, hvis de kommer af med Mauro Icardi, skriver The Telegraph.

Icardi kan blive en del af en byttehandel med Manchester United, hvis klubben ellers kan overtales til at overtage den kontroversielle argentiner.

Lukaku skulle koste Inter 80 millioner pund, skriver The Telegraph, og Inter pønser derfor på at tilbyde Icardi som en del af handlen for at komme ned i pris.

Conte har ifølge avisen forsøgt at hente Lukaku til Chelsea i sin tid der, og han vil meget gerne have fingrene i angriberen.

Neymar vil væk fra PSG - og 'hjem'

Neymar har længe lignet en færdig mand i PSG, og FC Barcelona har tidligere været meldt interesseret i at hente ham hjem.

Nu skulle brasilianeren ifølge El Mundo Deportivo havde sagt følgende til klubejer Nasser Al-Khelaifi, der ligner en hentydning til et Barca-comeback:

- Jeg vil ikke spille i PSG mere. Jeg vil gerne hjem, og jeg vil aldrig væk derfra igen. Jeg skulle aldrig være taget af sted, skulle Neymar have fortalt klubben.

Nasser Al-Khelaifi har for nyligt udtalt, at spillere, der ikke tager ansvar, og som udviser stjerne-adfærd, kan smutte, og det blev af mange opfattet som en hentydning til netop Neymar.

Globoesporte skrev tirsdag, at Barca er klar til at byde 750 millioner kroner + Samuel Umtiti, Ivan Rakitic og Ousmane Dembele for Neymar.

Huddersfield klar til at slippe Philip Billing

Philip Billing fortalte for et par uger siden, at han var klar på en ny udfordring denne sommer, efter Huddersfield rykkede ned fra Premier League.

Ifølge The Mirror er klubben parat til at slippe danskeren, der har været i klubben i seks år.

Avisen skriver, at Billing ikke indgår i manager Jan Siewerts planer i den kommende sæson, og danskeren spillede da også sin sidste kamp under ham tilbage i marts måned.

Philip Billing har et år tilbage af sin kontrakt med Huddersfield.

Lyon går ind i kampen om Joachim Andersen

Ifølge flere italienske og franske medier har den franske storklub Lyon meldt sig ind i kampen om Joachim Andersen. 

Den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio var den første med rygtet, som flere medier siden angiveligt har fået bekræftet hos kilder.

Et bud fra Lyon skulle allerede være afgivet, men som medierne skriver, bliver der kamp om Sampdoria-danskerens underskrift.

Manchester United retter fokus mod Norwich
Manchester United har forgæves forsøgt at få fat i Crystal Palaces Aaron Wan-Bissaka, og nu mener Sky Sports at vide, at storklubben har rettet blikket mod Premier League-oprykkeren Norwich.

Her løber den blot 19-årige højreback Max Aarons rundt, og ham skulle Manchester United angiveligt været interesseret i, hvis det ikke lykkes at lande Wan-Bissaka.

Det stemmer meget godt overens med, at Manchester United i høj grad jagter unge britiske spillere.

Klubben har allerede hentet Daniel James og har altså forsøgt sig med Wan-Bissaka.

Den bare 19-årige Max Aarons har spillet hele 41 Championship-kampe hos Norwich i den forgangne sæson. Han var med andre ord fast mand på et sikkert oprykker-mandskab.

James rykker til Napoli
James Rodriguez stopper denne sommer i Bayern München efter to års lejekontrakt i den sydtyske klub – og noget tyder på, at Real Madrid igen sender colombianeren ud på leje.

Det italienske transfermedie gianlucadimarzio.com, som har en pæn historik i forhold til at ramme plet, skriver, at James Rodriguez er tæt på at skifte til Napoli på en lejeaftale.

Mediet skriver, at James selv har accepteret at rykke til Italien, mens Napoli blot venter på, at Real Madrid bliver enig med sig selv om, at det er en god idé.

Ifølge mediet får Napoli en frikøbsklausul på omtrent 225 millioner kroner med i handlen.

Everton køber Andre Gomes
Andre Gomes har med pæn succes tilbragt det sidste år på en lejeaftale i Everton, og nu ser det ud til, at englænderne køber portugiseren fri af Barcelona.

Daily Mail, som ikke er det mest troværdige medie i England, skriver, at Everton er klar til at lægge de 185 millioner kroner, der skal til for at få Gomes til klubben på en permanent aftale.

Et skifte vil give god mening, eftersom Andre Gomes har spillet en stor rolle hos Everton i den forgangne sæson, og portugiseren ser bestemt ikke ud til at have en fremtid i Barcelona.

Han blev hentet til den spanske klub efter EM i 2016, hvor han gjorde det godt, men han formåede aldrig at slå igennem i klubben.

Tirsdagens rygter:

PSG lurer på Douglas Costa

Paris Saint-Germain er ifølge flere medier interesserede i at hente den brasilianske kantspiller Douglas Costa i Juventus.

Allerede i marts skrev Tuttosport om interessen fra PSG, og mandag var det mediet Sportitalia, der genoplivede historien ved at skrive, at PSG er 'stærkt' interesseret i Costa.

Senest har France Football skrevet, at den nye sportschef i PSG, brasilianske Leonardo, personligt har kigget på Douglas Costa.

Ifølge det franske medie har der været kontakt mellem spilleren og klubben, men forhandlingerne skal stadig være i en indledende fase.

28-årige Costa, der har 31 landskampe for Brasilien, har stort set ikke spillet i foråret på grund af en lårskade.

Juan Mata forlænger i United (bekræftet onsdag)

Manchester United ser ud til at holde på den 31-årige spanier Juan Mata. Det skriver i hvert fald den spanske avis Spor og det engelske medie Sky Sports.

Spanske Sport mener at vide, at Manchester United har givet Mata en ny kontrakt, der varer i tre år.

Sport har Barcelona som sit hovedområde, og den store spanske klub har angiveligt været interesseret i at få fingre i Mata, men det er altså nu droppet.

Avisen skriver desuden, at Juan Mata er udset til at få en rolle på ledelsesgangen i Manchester United, når han stopper karrieren.

Manchester United har allerede tidligere på måneden meldt ud, at Mata er blevet tilbudt en ny aftale.

Atletico Madrid henter Llorente i Real Madrid

Atletico Madrid ser ud til at sige farvel til midtbanespilleren Rodri, men klubben har angiveligt allerede afløseren klar, og han hentes såmænd hos naboerne fra Real Madrid. 

Ifølge spanske medier, blandt andre El Larguero og Marca, er det så godt som sikkert, at Marcos Llorente, som har været langt fra spilletid i Real i denne sæson, forlader klubben til fordel for lokalrivalerne.

Diego Simeone og Atletico skal angiveligt betale cirka 300 millioner kroner for 24-årige Llorente, som er fra Reals eget akademi og har spillet hele karrieren i klubben minus en enkelt sæson, hvor han var udlejet til Alaves.

Midtbanespiller vil væk fra Atletico

Sidste sommer kom midtbanespilleren Rodrigo 'Rodri' Hernandez til Atletico Madrid, men han vil allerede gerne væk igen. Det skriver den spanske avis Marca, som holder til i den spanske hovedstad.

Den 22-årige midtbanespiller har angiveligt fortalt klubbens administrerende direktør, Miguel Angel Gil Marin, om sin beslutning.

Avisen skriver, at han har taget sin beslutning udelukkende af sportslige hensyn, fordi han mener, at han kan udnytte sit potentiale bedre andre steder.

Manchester City og Bayern München er allerede bragt i spil som bejlere til den unge midtbanemand.

Ifølge Marca betalte Atletico Madrid i sommer 185 millioner kroner for Rodrigo, som har kontraktudløb i 2023. Hans frikøbsklausul er angiveligt på 520 millioner kroner.

Barcelona er klar med kæmpebud på Neymar

Ifølge det brasilianske medie Globoesporte er Barcelona klar med et enormt bud på PSG's Neymar.

Globoesporte mener at vide, at Barca er klar til at byde 750 millioner kroner + Samuel Umtiti, Ivan Rakitic og Ousmane Dembele for angriberen. 

Mediet skriver, at flere af Barcelonas største profiler fortsat har et godt forhold til Neymar, og at det er en af årsagerne til, at Barca-præsident Josep Maria Bartomeu er villig til at strække sig langt for at hente PSG-stjernen tilbage til klubben.

Neymar kostede PSG mere end 1,6 milliarder kroner, da klubben hentede ham i Barcelona i sommeren 2017, men præsident Nasser Al-Khelaifi har for nyligt åbnet op for, at Neymar kan forlade klubben.

PSG vil have Coutinho efter Copa America

PSG er angiveligt klar til at sige farvel til Neymar, som meldes på vej tilbage til Barcelona, og skulle det ske, kan Philippe Coutinho tage den anden vej.

Den spanske avis AS skriver, at PSG hurtigst muligt efter Copa America vil have lukket en handel med Barca og Coutinho, så brasilianeren kommer til den franske hovedstad.

Ifølge AS har PSG's brasilianske sportsdirektør Leonardo et godt forhold til folkene omkring Coutinho, og Leonardo skulle være meget interesseret i at hente sin landsmand til klubben og har derfor allerede haft samtaler med Coutinhos repræsentanter.

Coutinho, som aldrig har fået sit gennembrud i Barcelona, er ifølge Sky Sports også på blokken i Manchester United, men Coutinho har ifølge mediet ingen planer om at skifte til sin tidligere klub Liverpools ærkerivaler.

Atalanta henter angriber i Sevilla

Ifølge lokalavisen ABC De Sevilla siger Sevilla farvel til den colombianske angriber Luis Muriel.

Muriel var i foråret lejet ud til Serie A-klubben Fiorentina, og hans fremtid ligger ifølge ABC De Sevilla også i Italien.

Avisen skriver, at Sevilla er enig med Atalanta om en handel, som sender Muriel til Atalanta på en permanent aftale. 

Real-angriber tager til Benfica

Raul de Tomas scorede i sidste sæson en del mål for Rayo Vallecano, men der er ikke plads til ham i Real Madrid.

Angriberen vender ellers retur til Real efter endt lejeophold, men ifølge Marca er Real Madrid tæt på at være enig med Benfica om en handel, som sender De Tomas til Portugal.

Her skal han være afløser for Joao Felix, som ser ud til at forlade klubben denne sommer – angiveligt til Real Madrids rivaler fra Atletico.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

27 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

Betis-kaptajn blev helt og skurk i Rayo-fest
23:41
Copa del Rey

Betis-kaptajn blev helt og skurk i Rayo-fest

Stor sensation: Miniputter slog Atletico ud
23:29
Copa del Rey

Stor sensation: Miniputter slog Atletico ud

Wolverhampton-boss er glad trods nederlag
23:23
Premier League

Wolverhampton-boss er glad trods nederlag

League One-hold eliminerede Watford-reserver
23:16
FA Cup

League One-hold eliminerede Watford-reserver

Jublende Henderson: Wolves satte os i arbejde
23:16
Premier League

Jublende Henderson: Wolves satte os i arbejde

Firmino hamrede velspillende Wolves i sænk
22:51
Premier League

Firmino hamrede velspillende Wolves i sænk

Stor overraskelse: PSV sparket ud af pokalen
22:37
KNVB Cup

Stor overraskelse: PSV sparket ud af pokalen

Nordmænd jubler over FCM-lejesvend
22:12
International

Nordmænd jubler over FCM-lejesvend

Journalister: Eriksen-handel endelig  på plads
21:50
International

Journalister: Eriksen-handel endelig på plads

Sisto-drømmemål i kæmpe Celta-fiasko
21:31
Copa del Rey

Sisto-drømmemål i kæmpe Celta-fiasko

Napoli-back håber på god modtagelse til Sarri
21:11
Serie A

Napoli-back håber på god modtagelse til Sarri

Northampton-boss hylder Rooney før cup-brag
20:55
FA Cup

Northampton-boss hylder Rooney før cup-brag

Ungt forsvarstalent får prof-kontrakt i VB
20:28
NordicBet Liga

Ungt forsvarstalent får prof-kontrakt i VB

Medier: FCM jagter igen svenske Hiljemark
20:23
International

Medier: FCM jagter igen svenske Hiljemark

Liverpool stiller med alle de tunge drenge
20:12
Premier League

Liverpool stiller med alle de tunge drenge

Skadet Durmisi må stadig sidde over i Nice
19:30
Ligue 1

Skadet Durmisi må stadig sidde over i Nice

Medie: Leicester vil have Jannik Vestergaard
19:09
Premier League

Medie: Leicester vil have Jannik Vestergaard

Kæk Gisdol: Vi stopper Haaland med bussen
19:05
Fodbold

Kæk Gisdol: Vi stopper Haaland med bussen

Leipzig-chef går hårdt til talent med udlængsel
18:53
Bundesliga

Leipzig-chef går hårdt til talent med udlængsel

Erceg kan få uofficiel EfB-debut i Fredericia
18:33
Træningskampe

Erceg kan få uofficiel EfB-debut i Fredericia

Tidligere AC Milan-motor indstiller karrieren
18:27
Serie A

Tidligere AC Milan-motor indstiller karrieren

Medie: Mellemøstlig konflikt holdt Wilczek væk
18:13
Fodbold

Medie: Mellemøstlig konflikt holdt Wilczek væk

Tre profiler misser AGF's testkamp i Farum
18:05
3F Superliga

Tre profiler misser AGF's testkamp i Farum

Juventus-brasser kan se frem til pause
17:59
Serie A

Juventus-brasser kan se frem til pause

FCN-boss forventer stilhed: Vi er dækket ind
17:37
3F Superliga

FCN-boss forventer stilhed: Vi er dækket ind

Genoa køber svensk konkurrent til danskere
17:05
International

Genoa køber svensk konkurrent til danskere

Mikkel Duelund lynede i Kiev-testkamp
16:53
Fodbold

Mikkel Duelund lynede i Kiev-testkamp

Officielt: Inter låner Victor Moses i Chelsea
16:33
International

Officielt: Inter låner Victor Moses i Chelsea

Villa henter engelsk stortalent hjem fra Barca
16:25
Premier League

Villa henter engelsk stortalent hjem fra Barca

Uheldig Bayern-kant endelig tilbage i træning
16:14
Bundesliga

Uheldig Bayern-kant endelig tilbage i træning

PRAKTIKANTEN OVERTOG MEDIERNE
15:56
Fodbold

PRAKTIKANTEN OVERTOG MEDIERNE

Lukas Podolski fortsætter karrieren i Tyrkiet
15:52
Fodbold

Lukas Podolski fortsætter karrieren i Tyrkiet

Portræt af Mikkel M.P.
15:42
Fodbold

Portræt af Mikkel M.P.

Spansk bundprop betaler 75 mio. kr. for kant
15:36
Spanien

Spansk bundprop betaler 75 mio. kr. for kant

Tilbagevendt SE-midt har brækket hånden
15:36
3F Superliga

Tilbagevendt SE-midt har brækket hånden

Status før fredagstest: Vi udnytter tiden godt
15:19
Fodbold

Status før fredagstest: Vi udnytter tiden godt