23/2 2021

Rygtetid: Barca overvejer Alexander Isak

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Premier League

35. runde
I morgen 13:05

AVL

vs

MUN

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Barcelona overvejer Alexander Isak

FC Barcelona kigger på nye muligheder til offensiven, og her skulle svenske Alexander Isak være en mulighed.

Den spanske avis Sport erfarer, at Barca følger den 21-årige Real Sociedad-angriber tæt og ser ham som en mulig brik til fremtidens Barcelona-hold.

Alexander Isak skiftede som helt ung AIK ud med Borussia Dortmund, men fik aldrig den helt store succes i Bundesliga-klubben. Siden skiftet til Sociedad i 2019 har Isak dog fundet melodien med 28 kasser i 73 kampe.

Dortmund kan alligevel spænde ben for Barcelona, da klubben ifølge Sport har en tilbagekøbsklausul på Alexander Isak. Den lyder på 30 millioner euro, men udløber næste sommer, skriver avisen.

Det forlyder ikke, om Dortmund er interesserede i at hente Isak tilbage, men skulle det være tilfældet, vil tyskerne altså have en fordel.

Tottenham lurer på Nagelsmann som mulig Mourinho-afløser

Efter fem nederlag i de seneste seks Premier League-kampe er Tottenham røget helt ned på en niendeplads, og desuden røg klubben for nylig ud af FA Cuppen mod Everton.

Det har angivelig medført, at ledelsen i Tottenham er begyndt at overveje alternativer til Jose Mourinho, og i den forbindelse skulle Julian Nagelsmann være en interessant herre.

Avisen The Telegraph erfarer, at RB Leipzig-træneren topper Tottenhams liste over potentielle afløsere for Jose Mourinho, hvis det skulle ende med en fyring af portugiseren.

33-årige Nagelsmann har stået i spidsen for Leipzig siden sommeren 2019, hvor han kom til fra Hoffenheim. Hidtil har Nagelsmann et pointsnit på 2,03 i 79 kampe for Leipzig.

Manchester United er nået til enighed med Milan-keeper

Selvom han først fylder 22 år i denne uge, har Gianluigi Donnarumma allerede spillet 233 førsteholdskampe for AC Milan, men til sommer kan den talentfulde målmand meget vel være på vej videre.

Her har Donnarumma nemlig kontraktudløb, hvilket har fået en række af Europas store klubber til at slikke sig om munden.

Ifølge AS er italieneren på blokken i Juventus, Bayern München og PSG, men Manchester United står angiveligt til at snyde storklubberne.

Todo Fichajes erfarer således, at United er enige med Donnarumma om de personlige vilkår i en kontrakt, der vil gøre ham til verdens bedst betalte målmand.

Det skal nævnes, at Todo Fichajes før har skudt forbi, når det kommer til rygter, men mediet mener altså at vide, at Donnarumma til sommer skifter til Manchester United på en fri transfer.

Sidste uges rygter

PSG kræver 1,5 milliard for Mbappé

Kylian Mbappé har været på alles læber, efter den 22-årige franskmand tirsdag brændte banen af og sikrede PSG en 4-1-sejr over Barcelona med et hattrick, men stjernens fremtid er usikker.

Mbappé har kontrakt til sommeren 2022 i PSG, der har forsøgt at forlænge aftale adskillige gange, men hidtil uden held. Det betyder dog ikke, at andre klubber kan få Mbappé til spotpris.

Ifølge den franske avis Le Parisien vil PSG ikke acceptere bud på under 200 millioner euro, hvilket svarer til knap 1,5 milliard kroner.

Spanske Sport skriver, at kun fire klubber i verden vil kunne få råd til Kylian Mbappé. Det drejer sig om Real Madrid, Liverpool, Manchester City og Juventus, hvor Real Madrid angiveligt står i den bedste position.

Bayern München jagter stortalent i Norwich

Den 21-årige højreback Max Aarons imponerer stort i Championship-topklubben Norwich, og flere europæiske giganter har bemærket den lovende englænder.

Tidligere har både Barcelona og Manchester United været meldt særdeles interesserede, og skal man tro Daily Mail er Bayern München nu for alvor gået ind i jagten på Aarons.

Den tyske mesterklub har fulgt backtalentet i flere år og planlægger angiveligt at slå til i det kommende sommertransfervindue, men Max Aarons har kontrakt til 2024 i Norwich, så Bayern skal formentlig sende en god pose penge i bytte.

Max Aarons er ifølge Daily Mail ikke en eneste Championship-profil, som Bayern kigger på. Det samme skulle nemlig være tilfældet med Readings 22-årige venstreback Omar Richards, som tyskerne angiveligt er nået til enighed med om de personlige vilkår i en kontrakt.

Søndag annoncerede Bayern München købet af Dayot Upamecano fra RB Leipzig til sommer, hvor et større generationsskifte ser ud til at være undervejs i forsvaret.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

24 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0