19/7 2019

Rygtetid: Inter afgiver nyt bud på Lukaku

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Premier League

35. runde
I morgen 19:00

MUN

vs

SOU

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Inter afgiver nyt bud på Lukaku

Inter og cheftræner Antonio Conte har et rigtig godt øje til Manchester United-angriberen Romelu Lukaku, og nu har italienerne ifølge både ofte upålidelige The Sun og den mere seriøse The Times lagt en nyt bud på spilleren.

Der skal være tale om et bud på 624 millioner kroner, hvor 500 millioner betales med det samme og resten som bonusser.

Ifølge de to medier forlanger United dog 666 millioner kroner for 26-årige Lukaku.

Rønnows overmand til Porto

Kevin Trapp stod i den forgangne sæson som lejesvend for Eintracht Frankfurt i Bundesligaen, mens Frederik Rønnow måtte se til fra bænken.

Men den tyske keeper, som har et år tilbage af sin kontrakt med PSG, er nu ifølge den portugisiske sportsavis A Bola tæt på at skrive kontrakt med storklubben Porto.

Hvis den portugisiske avis har ret, hvilket den ikke altid har, så er det i hvert fald ikke Kevin Trapp, der i den kommende sæson står foran Frederik Rønnow i Frankfurt.

Spurs vil have Eriksen-afløser i Betis

Tottenham har slået deres transferrekord én gang i år, da London-klubben købte Tanguy Ndombele for 540 millioner kroner, og nu er de ifølge britiske Mirror Sport klar til at gøre det igen. 

Klubben skulle ifølge den britiske avis være klar til at betale 580 millioner danske kroner for Real Betis-stjernen Giovani Lo Celso.

Den 23-årige argentiner, der ligner en direkte erstatning for danske Christian Eriksen, skulle angiveligt også være interesseret i at skifte til Tottenham på grund af landsmanden Mauricio Pochettino og fordi Tottenham skal spille Champions League i denne sæson.

Barcelona klar med kæmpebud for Neymar

Ifølge flere medier er Barcelona kommet frem til, hvad klubben vil byde PSG for at hente Neymar tilbage.

Barcelona står ifølge blandt andre tyske Sky Sports klar med 750 millioner kroner og to spillere, som PSG selv må vælge ud fra en liste af fem spillere.

De fem spillere er angiveligt Ousmane Dembele, Ivan Rakitic, Philippe Coutinho, Nelson Semedo og Malcom, mens Samuel Umtiti også nævnes som en af de spillere, Barca er klar til at slippe.

Det hører dog med til historien, at spillere som Philippe Coutinho og Ivan Rakitic, som sammen med Dembele angiveligt skulle friste PSG mest, ikke skulle være interesseret i et skifte til PSG.

Torsdagens rygter

William Saliba enig med Arsenal

William Saliba har lignet Arsenals næste sommerkøb i den seneste tid, og nu ser det ud til, at en handel er tæt på.

Fransk RMC melder, at Premier League-klubben er enige med Saint-Etienne om en pris på 29 millioner euro - 216 millioner kroner - inklusiv klausuler og bonusser.

Flere klubber har ifølge mediet været interesseret i den 18-årige stopper, som dog har valgt Arsenal. Han underskriver en fem-årig kontrakt med klubben på tirsdag, når det engelske mandskab er tilbage fra træningslejr.

William Saliba kommer dog ikke til at spille for Arsenal i første omgang. Han bliver lejer tilbage til Saint-Etienne hele næste sæson.

Salomon Rondon har bestået lægetjekket i Dalian Yifang

Rafa Benitez forlod tidligere på sommeren Newcastel efter kontraktudløb og rykkede til kinesiske Dalian Yifang. Og nu vil spanieren på rov hos sin gamle klub.

Salomon Rondon, der er ejet af West Bromwich, har ifølge Sky Sports bestået lægetjekket i den kinesiske klub. Derfor mangler der kun de sidste detaljer, før skiftet kan gøres officielt.

Rondon var udlån til Newcastle i seneste sæson, hvor han scorede 11 ligamål og blev kåret til klubbens bedste spiller. Derfor havde Newcastle håbet på, at Rondon ville fortsætte i klubben i denne sæson, men det kommer altså ikke til at ske.

Den 29-årige angriber har ifølge mediet en frikøbsklausul på 16,5 millioner pund - 137 millioner kroner - hos West Bromwich.

PSG vil have Danny Rose

Danny Rose er blevet hjemme fra Tottenhams tur til Asien, fordi han er på jagt efter en ny klub, og ifølge Sky Sports, så er det Paris Saint-Germain, der fører jagten på venstrebacken.

Der er dog flere, der gerne vil have fingre i Danny Rose, som altså tidligere på året ytrede, at han var klar til en ny udfordring.

Sky Sports mener i øvrigt at vide, at Tottenham vil gå på jagt efter Fulham-talentet Ryan Sessegnon, hvis klubben ender med at sige farvel til Danny Rose.

Fiorentina vil have Llorente

Fernando Llorente har gået uden klub, siden han stoppede i Tottenham, og nu melder en italiensk klub sig angiveligt på banen.

Fiorentina er ifølge Sky i Italien interesseret i den 34-årige angriber, som altså spillede en hæderlig sæson hos Tottenham.

Hvorvidt Fernando Llorente selv er interesseret i et skifte til italiensk fodbold, melder historien endnu intet om.

Flere klubber jagter Moise Kean

Moise Kean fik sit gennembrud i Juventus i sidste sæson, og flere andre klubber har angiveligt spærret øjnene op for ham.

La Gazzetta dello Sport-journalist Nicolò Schira skriver således på Twitter, at både Inter, Dortmund og Everton er meget interesserede i den unge mand.

Han har tidligere berettet, at Everton har fået et bud på 225 millioner kroner afvist.

I forhold til Inter skulle Moise Kean angiveligt indgå i en mulig handel, der sender Mauro Icardi til Juventus.

Journalisten skriver dog, at Juventus i øjeblikket arbejder på at forlænge Moise Keans kontrakt til 2024.

Real vil sælge fem stjerner for Pogba

Real Madrid har ifølge den spanske sportsavis Marca ikke opgivet at få fingrene i den franske stjerne Paul Pogba, der angiveligt har et prisskilt på svimlende 1,65 milliarder danske kroner.

Men for at rejse de penge er Real Madrid angiveligt klar til at sælge fem af deres stjerner, skriver Marca. Det drejer sig om James Rodriguez og Gareth Bale samt Dani Ceballos, Marco Asensio og Isco. De fire sidstnævnte har i ugevis tiltrukket rygter fra særligt Premier League.

James Rodriguez har været rygtet til Napoli og Atletico Madrid, men den italienske klub mener, at Real Madrid forlanger for høj en pris, og lokalrivalerne fra Atletico har afvist, at de forhandler med colombianeren.

Marca har tidligere skrevet, at Gareth Bale var tæt på et Tottenham-comeback, men waliserens agent kalder overfor Sky Sports den historie for noget sludder.

Ifølge spanske AS vil Real Madrid dog leje Dani Ceballos ud. Han er ifølge avisen meget tæt på at blive lejet ud til Arsenal med Tottenham og AC Milan som de andre bejlere.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.


 

18 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0