9/5 2021

Rygtetid: Chelsea jagter Harry Kane

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Chelsea jagter Harry Kane

Et opsigtvækkende rygte har ramt engelsk fodbold, hvor Chelsea ifølge Football Insider har gjort Tottenham-stjernen Harry Kane til sin topprioritet i sommerens transfervindue.

Football Insider erfarer, at Thomas Tuchel ikke er overbevist af Chelseas nuværende angribere og i den forbindelse vil have Harry Kane, der i de sidste mange år har bevist sig som en meget stabil målscorer.

Tidligere i år har det været fremme, at Kane angiveligt vil væk fra Tottenham, hvis klubben misser Champions League til næste sæson, og efter det seneste nederlag til Leeds ser det særdeles svært ud for Spurs at nå top fire.

Tottenham har kontrakt med Kane til sommeren 2024, og klubbens standpunkt har hele tiden været, at englænderen ikke er til salg, men hvis Harry Kane selv ønsker at komme videre, vil det naturligvis lægge yderligere pres på Daniel Levy og co.

Det forlyder ikke, hvad Chelsea er klar til at give for Harry Kane, men Football Insider skriver, at klubben vil slå transferrekord for angriberen. Chelseas nuværende transferrekord er omkring 600 millioner kroner, som både Kai Havertz og Kepa ifølge Transfermarkt kostede.

Jose Mourinho vil have Højbjerg til Roma

Få uger efter sin fyring i Tottenham blev Jose Mourinho pludselig præsenteret som ny cheftræner i AS Roma fra den kommende sæson, og portugiseren håber angiveligt at få Pierre-Emile Højbjerg med til Rom.

Gazzetta dello Sport skriver, at Mourinho jagter to Tottenham-spillere i form af Eric Dier og altså Højbjerg.

Konkret forlyder det, at Jose Mourinho vil bede Roma om at anstrenge sig økonomisk for at få Højbjerg til klubben, da han vil kunne give holdet en stor balance på midtbanen.

Den 25-årige dansker kom til Tottenham fra Southampton i sommeren 2020 og skrev under på en femårig aftale, så Roma skal formentlig finde en god pose penge frem for at overtale Spurs til et salg af Pierre-Emile Højbjerg.

Tottenham lurer på Antonio Conte

Ryan Mason er blevet udpeget som midlertidig afløser for Jose Mourinho, mens Tottenham jagter en permanent én af slagsen, og i den forbindelse kigger London-klubben angiveligt mod Inter.

Den italienske avis Corriere dello Sport erfarer, at Tottenham har henvendt sig til Milano-klubbens nyslåede mestertræner, Antonio Conte, og blandt andet har diskuteret potentielle transfermål.

Selvom Conte altså lige har gjort Inter til mester, er italienerens fremtid i klubben forholdsvis usikker. Conte har tidligere langet ud efter ledelsen i Inter og nægtede for nylig at svare på, om han også forventer at være i klubben til næste sæson.

Conte har som bekendt tidligere stået i spidsen for Chelsea og vil angiveligt rigtig gerne tilbage til Premier League på et tidspunkt, men samtidig forlyder det, at han i de kommende dage skal snakke fremtidsplaner med Inter-præsident Steven Zhang.

51-årige Antonio Conte har et år tilbage af sin kontrakt i Inter.

Cornelius spøger i tyrkisk storklub

Parma er rykket ud af Serie A, og det er tvivlsomt, om Andreas Cornelius følger klubben med ned i Serie B eller jagter en ny klub til sommer.

Ifølge det tyrkiske medie Asist Analiz er der dialog mellem Parma og Trabzonspor omkring Cornelius, men det vides dog ikke, hvor konkret eller seriøst det skulle være.

Til sommer udløber 28-årige Cornelius' lejeaftale med Parma, og aftalen gøres permanent frem til 2024, men det er altså ikke sikkert, at danskeren bliver så længe.

Lewandowski kan ende i Premier League

Robert Lewandowski har siden 2014 scoret mål på samlebånd for Bayern München, men det er ikke sikkert, at den brandvarme polak bliver i den sydtyske storklub.

SportBild erfarer således, at Lewandowskis agent vil lægge pres på Bayern for enten at tilbyde en lukrativ kontraktforlængelse eller sælge ham til en klub, som har råd til at betale en endnu højere løn.

Det vil efter alt at dømme være i Premier League, hvor ingen konkrete klubnavne nævnes endnu, men interessen for Lewandowski formentlig er stor flere steder.

32-årige Lewandowski har i alt scoret 289 kasser i 326 kampe for Bayern München og har to år tilbage af sin nuværende aftale.

Sidste uges rygter

Chelsea er klar med 770 millioner for Lukaku

Romelu Lukaku har haft en glimrende sæson for Inter, der er snublende tæt på det italienske mesterskab, hvilket belgieren med 27 mål i alle turneringer har hjulpet godt på vej. Det har angiveligt fået andre klubber på banen.

Tidligere er Manchester City blevet sat i forbindelse med 27-årige Lukaku, og nu erfarer engelske The Sun, at Chelsea, hvor Lukaku tidligere har spillet, også er interesserede.

Avisen skriver, at Chelsea er klar til at byde 90 millioner pund, hvilket svarer til 770 millioner kroner. Klubben er angiveligt ikke blevet overbevist af Timo Werner, samtidig med at Erling Haaland ikke virker realistisk at hente for Chelsea.

Lukaku har spillet i Inter siden 2019, hvor han kom til fra Manchester United, og har kontrakt til 2024 i Milano-klubben.

Tottenham holder møde med Erik ten Hag

Tottenham er på jagt efter en ny cheftræner, og her har allerede flere kandidater været nævnt som Jose Mourinhos arvtager. 

Ifølge velinformerede The Telegraph er Erik ten Haag, Ralf Rangnick, Gareth Southgate og Roberto Martinez de varmeste bud på den næste Tottenham-træner. 

I forlængelse af dette skriver Sky Sport- og transferjournalisten Fabrizio Romano, at Erik ten Haag holder møde med Tottenham i disse dage. 

Opdateret: Ajax har sidenhen forlænget kontrakten med Erik ten Hag.

Fem klubber jagter Gianluigi Buffon

Efter at have været reserve i størstedelen af sæson tyder meget på, at Gianluigi Buffon til sommer forlader Juventus ved kontraktudløb, men den 43-årige keeper er ikke nødvendigvis færdig som aktiv.

Det italienske medie Tuttosport erfarer, at fem konkrete klubber er interesserede i Buffon, som personligt skulle være meget fristet.

Bejlerne er tyske Frankfurt, græske Olympiakos, portugisiske Sporting Lissabon, tyrkiske Galatasaray samt Dynamo Kiev fra Ukraine.

Gianluigi Buffon har i denne sæson primært spillet i Coppa Italia, og forventningen i de italienske medier er derfor, at målmandslegenden spiller sin sidste kamp for Juventus den 19. maj, hvor det gælder pokalfinalen mod Atalanta.

Buffon står noteret for vanvittige 683 kampe for Juventus.

Spurs, United og Liverpool er blandt Andrea Belotti-bejlere

Andrea Belotti har i lang tid været kendt som en notorisk målscorer, og i denne sæson har den 27-årige Torino-angriber også holdt formen ved lige med 12 mål og syv oplæg indtil videre.

Belotti har været i Torino siden 2015, men til sommer kan noget tyde på, at han skal videre i karrieren.

I hvert fald skriver Tuttomercatoweb, at Premier League-trioen Liverpool, Manchester United og Tottenham alle er interesserede i Belotti.

De tre engelske klubber slutter sig til flere italienske bejlere, hvor AC Milan siges at være den bedste kandidat til at vinde Belotti over.

Belotti har kontraktudløb i sommeren 2022.

Rodgers gider ikke Tottenham-job

Tottenham har været meldt interesseret i Julian Nagelsmann, som dog rykker til Bayern München, og Leicester-manager Brendan Rodgers er ifølge Sky næste mand på ønskelisten.

Rodgers er dog ifølge Sky Sports ikke interesseret i at komme til Tottenham, da han angiveligt mener, at Leicester har potentialet til at være tophold i Premier League på regulær basis.

Leicester har sikret sig en FA Cup-finale og er tæt på at kvalificere sig til Champions League, og derfor er Rodgers ikke videre lun på Tottenham-jobbet.

Ajax-træner Erik ten Hag har også været nævnt som én af Tottenhams emner.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

20 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0