Rygtetid: Juventus kigger på Lyon-bomber

Her er dagens udgave af rygtetid på bold.dk.

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver dag forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter, indtil transfervinduerne lukker.

Juventus retter fokus mod brandvarm Lyon-bomber

Noget tyder på, at Inter ikke har tænkt sig at sende Mauro Icardi videre til rivalerne fra Juventus, og derfor har de italienske mestre nu rettet deres opmærksomhed mod Lyon.

Det franske medie Soccerlink skriver lørdag, at den italienske storklub havde scouts til stede, da Lyon fredag aften tromlede hen over Angers og vandt med hele 6-0.

De tilstedeværende scouts kunne se den 23-årige angriber Moussa Dembélé diske op med to scoringer på 66 minutter, og ifølge det franske medie skulle det netop være unge Dembéle, der var i kikkerten hos de forsvarende italienske mestre.

Dembéle skulle være udset som alternativet, hvis det ikke lykkes Juventus at lande Mauro Icardi i indeværende transfervindue.

Den franske U21-landsholdsspiller, der repræsenterede sit land ved sommerens U21-EM-slutrunde, har tidligere været sat i forbindelse med både Arsenal, Liverpool og Manchester United.

Moussa Dembéle har fået en forrygende start på den nye Ligue 1-sæson med tre scoringer i to kampe.

Kasper Dolberg nærmer sig skifte til OGC Nice

Kasper Dolberg kan være fortid i Ajax, når sommerens transfervindue smækker i. På det seneste er franske OGC Nice blevet nævnt som en mulig næste destination for angriberen, og det skifte kan meget vel blive en realitet.

Forhandlingerne er i fuld gang og skrider godt frem. Det siger en kilde tæt på forhandlingerne til Nice-Matin.

Nice-cheftræner Patrick Vieira bekræfter over for avisen, at et køb af en angriber er en prioritet for klubben, der gerne vil have den offensive forstærkning på plads hurtigst muligt. Han nævner dog ingen navne.

21-årige Kasper Dolberg har scoret ét mål i tre kampe i denne sæson, men senest var han helt ude af truppen til Champions League-kvalifikationskampen mod PAOK. Han er også blevet kædet sammen med et skifte til tyske Hoffenheim.

Napoli-spillerne lægger pres på Icardi

Mauro Icardi er færdig i Inter og skal finde en ny klub denne sommer, men angriberens nye destination er endnu ikke fastlagt.

Napoli gør dog angiveligt alt for, at den argentinske angriber i fremtiden skal forsøge at score mål for dem. Det skriver Corriere dello Sport.

Ifølge avisen lægger klubben pres på Icardi, og flere spillere kimer angriberen ned for at overbevise ham om at komme til Napoli. Derudover er præsident Aurelio De Laurentiis i forhandlinger med Inter og Icardis agentkone, Wanda.

Ifølge Corriere dello Sport og Tuttosport vil Inter foretrække at sælge Icardi til Napoli i stedet for Juventus. 

Klubben forlanger angiveligt 70 millioner euro - 522 millioner kroner - for ham. En byttehandel med Arkadiusz Milik plus en sum penge kan dog også komme på tale.

Jadon Sancho forlader Dortmund næste sommer

Jadon Sancho har imponeret for Dortmund, og flere europæiske storklubber har fået øjnene op for den engelske kantspillers kvaliteter.

Ifølge Daily Mail, der dog ikke altid er blandt de mest troværdige medier på transfernyheder, kan det 19-årige talent snart være på vej videre i karrieren.

Ifølge mediet er Dortmund allerede i fuld gang med at lede efter erstatningen for Jadon Sancho, fordi Bundesliga-klubben ser det som yderst svært at holde på ham efter sæsonen.

Manchester United og Manchester City er angiveligt blandt favoritterne til at hente kantspilleren. Førstnævnte skulle dog på nuværende tidspunkt være favorit til at snuppe Sancho, der har kontraktudløb 2022.

Jadon Sancho står noteret for 15 mål og 24 oplæg i 57 kampe for Dortmund.

Fredagens rygter

Coutinho på vej til Bayern München

27-årige Philippe Coutinho har ikke rigtigt slået til i Barcelona siden sit skifte fra Liverpool, men nu kan han få en chance for at starte forfra - i Sydtyskland.

ESPN Brazil skriver fredag, at den offensive midtbanespiller står til at blive lejet ud til Bayern München i resten af sæsonen. Historien melder ikke noget om en eventuel købsoption.

Barcelona har ifølge mediet holdt på Coutinho, så han kunne indgå i en mulig handel om PSG's Neymar. Da den handel endnu ikke er blevet til noget, har Bayern fået muligheden, og har skyndt sig at slå til, skriver det brasilianske medie.  

Durmisi er enig med Fenerbahce

Riza Durmisi er ifølge Gazzetta dello Sport enig med tyrkiske Fenerbahce om et skifte.

Danskeren skulle ifølge avisen rykke til Fenerbahce på en etårig lejeaftale med en købsoption, og de sidste detaljer med Lazio skulle være tæt på at falde på plads.

Lejeaftalen skulle koste Fenerbahce 4 millioner euro - 30 millioner kroner - og Durmisi bliver i så fald holdkammerat med Mathias Zanka Jørgensen.

Lovrens skifte til Roma er faldet til jorden

Dejan Lovren har længe været rygtet til Roma, men nu forlyder det, at Liverpool-forsvarerens skifte er faldet til jorden.

Gazzetta dello Sport, hvis troværdighed er lidt blandet, skriver i hvert fald, at den aftale, der egentlig var forhandlet på plads mellem spilleren og Roma ikke bliver til noget.

Lovren har ifølge avisen krævet en million euro mere i bonus, og det har Roma angiveligt afvist, selvom en lejeaftale med købsoption altså var meget tæt på.

Nu kigger Roma ifølge avisen andre steder for at finde en forstærkning til forsvaret.

Takefusa Kubo overvejer Valladolid-tilbud

Den nytilkomne Real Madrid-spiller Takefusa Kubo har imponeret i sin nye klub over sommeren, og derfor har La Liga-klubben Real Valladolid ønsket at leje den unge japaner.

Real Madrid og Valladolid skulle, ifølge ikke altid troværdige Mundo Deportivo, være enige om en lejeaftale for spilleren, som er udset en plads på Castilla-holdet i Madrid, da førsteholdet har for mange ikke EU-spillere.

Kubo og hans lejr skulle dog ikke være helt overbevist om, at et lejeophold hos Valladolid skulle være den bedste løsning, og derfor skulle Kubo angiveligt have mest lyst til at blive i Madrid.

Tilbuddet er dog ikke afvist endnu, skriver det spanske medie.

Celta Vigo vil hente Lucas Vasquez

La Liga-klubben Celta Vigo afsøger sine muligheder for at komme af med danske Pione Sisto, for klubben er angiveligt interesseret i at hente Real Madrid-kanten Lucas Vasquez.

Det beretter Madrid-mediet OKdiario, som dog skriver, at Vasquez kun er interesseret i et skifte væk fra Real Madrid, hvis det ser helt sort ud med spilletid - det kan et Real Madrid-indkøb af Neymar få det til.

Tidligere har Celta accepteret et bud på Sisto fra Aston Villa, og det er et udtryk for, at Sisto ikke indgår i cheftræner Fran Escribas planer for førsteholdet.

Celta har for en uges tid siden forhørt Real Madrid om muligheden for en transfer af Lucas Vasquez.

Kasper Dolberg lejes ud til Hoffenheim

Kasper Dolberg har de sidste dage været rygtet nær et exit i Ajax, og det er ifølge det hollandske medie De Telegraaf ved at være tæt på.

Således skulle den tidligere Ajax-assistent Alfred Schreuder være interesseret i at hente Dolberg til sin nye klub Hoffenheim, hvor Dolberg altså skulle bruge den kommende sæson på udlån.

De Telegraaf skriver, ifølge VP, yderligere, at Ajax har afvist bejlere til en permanent transfer, da buddene ikke har været høje nok indtil nu.

I Hoffenheim ville Dolberg blive holdkammerater med sin barndomsven fra Silkeborg Robert Skov.

Hirving Lozano tæt på Serie A-skifte

PSV er mere end tæt på at sige farvel til sin mexicanske tekniker Hirving Lozano.

Det skriver hollandske Voetbal International, da klubberne skulle være nået til enighed om en pris for den 24-årige PSV-spiller, som har fire år tilbage af sin kontrakt med den hollandske klub.

Ifølge hollandske medier betaler Napoli omkring 315 millioner kroner for mexicaneren, som underskriver en femårig aftale med Serie A-klubben.

Om Rygtetid:

Rygtetid er bold.dk's nye transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland.

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

Læs også

Rygtetid: Coutinho på vej til Bayern München

Rygtetid: Robin Olsen siger nej til Benfica

Rygtetid: Daniel Sturridge er rejst til Tyrkiet

Rygtetid: CL-klub lurer på gratis Sturridge

Rygtetid: Ben Yedder til lægetjek i Monaco

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

Styrer mod toppen: Gerrard tager skotsk pris
i dag kl. 11:01

Styrer mod toppen: Gerrard tager skotsk pris

Skadet Duelund sigter efter comeback i  Parken
i dag kl. 10:39

Skadet Duelund sigter efter comeback i Parken

i dag kl. 08:26

Tilbageblik på AaB-OB

Øland om Ilsø: To år er en hård straf
i dag kl. 07:09

Øland om Ilsø: To år er en hård straf

Mads Davidsen stopper i Brøndby ved udløb
i dag kl. 06:31

Mads Davidsen stopper i Brøndby ved udløb

Kokain fælder Ilsø: To år i skammekrogen
i dag kl. 00:00

Kokain fælder Ilsø: To år i skammekrogen

United forlænger med ungt forsvarshåb
i går kl. 22:37

United forlænger med ungt forsvarshåb

Roma-træner får sin karantæne reduceret
i går kl. 16:24

Roma-træner får sin karantæne reduceret

i går kl. 15:14

Hjernerystelsen stjæler dit sociale..

Erfaren østriger fortsætter i Leverkusen
i går kl. 14:20

Erfaren østriger fortsætter i Leverkusen

Eriksen er vendt hjem til Tottenham med skade
i går kl. 14:14

Eriksen er vendt hjem til Tottenham med skade

i går kl. 14:02

Partnerforum hos Hessel HiRE

Ståle: Dame N'Doye savner at spille
i går kl. 13:54

Ståle: Dame N'Doye savner at spille

Fremad om abelyde: Der blev råbt 'ha, ha, ha'
i går kl. 13:52

Fremad om abelyde: Der blev råbt 'ha, ha, ha'

Officielt: Dortmund holder på offensivprofil
i går kl. 13:51

Officielt: Dortmund holder på offensivprofil

Sydbank Pokalen - Fremad Amager får bøde for abelyde mod FCM
i går kl. 13:40
Sydbank Pokalen

Fremad Amager får bøde for abelyde mod FCM

International - Rygtetid: Inter overvejer transferfri Zlatan
i går kl. 13:15
International

Rygtetid: Inter overvejer transferfri Zlatan

Sunderland hyrer chef med oprykningserfaring
i går kl. 11:56

Sunderland hyrer chef med oprykningserfaring

i går kl. 11:04

Tverskov inden AaB: Vi minder lidt ..

EM - Færing kom på rundens hold i EM-kvalen
i går kl. 10:40
EM

Færing kom på rundens hold i EM-kvalen

Medier: Milan leverer gigantisk underskud
i går kl. 10:25

Medier: Milan leverer gigantisk underskud

Medie: Sven-Göran Eriksson bød sig til i EfB
i går kl. 09:42

Medie: Sven-Göran Eriksson bød sig til i EfB

Racismedebat: Pescara fejrer brud med sur fan
i går kl. 09:15

Racismedebat: Pescara fejrer brud med sur fan

Avis: La Liga-kamp bliver rykket til Miami
i går kl. 08:56

Avis: La Liga-kamp bliver rykket til Miami

Wolfsburg-angriber misser topkamp
i går kl. 08:40

Wolfsburg-angriber misser topkamp