14/2 2021

Rygtetid: Liverpool jagter brasiliansk stopper

Her er ugens udgave af rygtetid på bold.dk.

Serie A

35. runde
I morgen 13:00

VER

vs

TOR

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers, hvor vi ser nærmere på de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter i Danmark og udlandet.

Intet er endeligt her, men vi vil hver uge forsøge at gøre dig lidt klogere på de enkelte rygter.

Liverpool jagter brasiliansk Torino-stopper

De engelske mestre har været ekstremt hårdt plaget af skader i det centrale forsvar i denne sæson, hvor Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip alle sidder ude.

Det fik i slutningens af vinterens transfervindue Liverpool til at hente Ben Davies i Preston og Ozan Kabak på leje fra Schalke 04, men det betyder ikke, at Merseyside-klubben er stoppet med at kigge på midtstoppere.

I hvert fald erfarer engelske Mirror, at Liverpool har identificeret Torino-profilen Bremer som det største transfermål i sommerens vindue.

Den 23-årige brasilianer har imponeret i Serie A, siden han kom til fra hjemlandet i 2018, og Liverpool ser angiveligt Bremer som en ideel partner til Van Dijk, der kæmper for at komme tilbage fra en alvorlig knæskade.

Bremer har scoret tre mål i 18 Serie A-kampe i denne sæson og har kontrakt til 2023 i Torino.

Diego Costa rykker til Brasilien

Denne vinter har Diego Costa fået ophævet sin aftale i Atletico Madrid, og skal man tro normalt troværdige Sky Sports peger pilen mod brasiliansk fodbold for den 32-årige angriber.

Her skulle Palmeiras, som Diego Costa var fan af som dreng, stå klar med til toårig kontrakt, og frontløberen er angiveligt allerede i Brasilien for at færdiggøre skiftet.

Dermed ser Diego Costa ud til at forlade europæisk fodbold efter 15 år. Den karismatiske angriber har blandt andet spillet i Braga, Atletico Madrid og Chelsea.

Diego Costa, der er født i Brasilien, men også er spansk statsborger og valgte at repræsentere Spaniens landshold, ophævede sin kontrakt i Atletico af personlige årsager.

Manchester City lurer på Romelu Lukaku

Romelu Lukaku har allerede fire engelske klubber på sit cv i form af Chelsea, West Bromwich, Everton og Manchester United, og nu kan en femte være på vej.

I hvert fald erfarer normalt troværdige The Athletic, at Lukaku er på radaren i Manchester City, som jagter nyt blod til angrebet. 

Det engelske medie skriver, at Southampton-profilen Danny Ings også er på blokken på Etihad Stadium, mens City ifølge ESPN fortsat er med i kampen om Lionel Messi.

27-årige Lukaku har siden 2019 scoret 54 mål i 78 kampe for Inter, hvor belgieren har kontrakt til 2024.

Sergio Ramos foretrækker skifte til Manchester United

Real Madrid-legenden Sergio Ramos har kontraktudløb i kongeklubben til sommer, og den 34-årige forsvarsspiller kan meget vel være på vej videre.

I hvert fald skriver det engelske medie Daily Mirror, at Ramos er meget interesseret i at komme til Manchester United, efter forhandlingerne om en forlængelse i Real Madrid angiveligt er stoppet, fordi Real ville have Ramos til at gå ti procent ned i løn.

Ramos forventes at kræve på den gode side af 200.000 engelske pund om ugen. Det svarer til 1,7 millioner kroner, hvilket i sig selv udelukker de fleste klubber.

PSG skulle også være meget interesserede i Ramos, men forsvarsspilleren menes at foretrække Manchester United, hvilket hans bagland angiveligt arbejder på at få til at ske.

Ramos har siden 2005 spillet hele 668 kampe for Real Madrid, hvori det er blevet til imponerende 100 mål og 40 assists fra anføreren.

Sidste uges rygter

Liverpool lurer på brasilianer i Leeds

Vinterens transfervindue er smækket i, men forberedelserne til det store sommervindue er for længst gået i gang, og i Liverpool kigges der angiveligt mod Leeds.

I hvert fald erfarer Football Insider, at Liverpool holder et vågent øje med offensivspilleren Raphinha, der ifølge mediet har imponeret Liverpools scouts i stor stil.

24-årige Raphinha kom til Leeds fra Stade Rennes i sommer og har hidtil scoret fire mål og lavet fire assists i 16 Premier League-kampe.

Brasilianerens kontrakt i Leeds gælder til sommeren 2024, så Liverpool skal formentlig finde en god sending penge frem for at overtale Leeds til et salg allerede til sommer.

Belgisk topklub vil have Schöne

Lasse Schöne står uden klub efter bruddet med Genoa, og han holder sig i gang i Ajax for tiden.

Den danske midtbanespiller står ifølge belgiske Voetbal24 højt på ønskesedlen i Club Brugge, hvor cheftræner Philippe Clement angiveligt har set sig varm på 34-årige Schöne.

Italienske Cagliari er seneste bud på en bejler til Lasse Schöne, mens også Genk og Anderlecht er blevet nævnt på rygtebasis.

Lasse Schöne har ikke lagt skjul på, at han foretrækker en klub i eller tæt på Holland, og han har et stort mål om at spille sig med til sommerens EM-slutrunde.

Om Rygtetid: 

Rygtetid er bold.dk's transferrygte-univers. Her bringer og belyser vi nogle af de mange løse rygter om spiller- og trænerskifter, der florerer i ind- og udland. 

Intet er endeligt, og alt her har ikke gang på denne jord, men vores mål er at videregive så meget relevant info som muligt om de enkelte rygter og klæde dig på til turen i den store transferjungle.

21 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0